Raft de miel cu ardei iute Pasilla

Raft de miel cu ardei iute Pasilla
Rack de miel cu ardei iute Pasilla este un fără gluten, fără lactate și primar hor d ' oeuvre. Această rețetă face 45 de porții cu 155 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați chimenul măcinat, pasilla chiles, mielul cu 8 oase și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Umplutura cu ardei iute Pasilla, Supă de Tortilla cu ardei iute Pasilla prăjiți, și Cotlete de miel cu sos de cremă Curry sau raft de miel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie sau o tavă din fontă.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați usturoiul și pâinea prăjită la foc moderat până când pielea este înnegrită în pete, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
3
Între timp, prăjiți pasilele în tigaie: apăsați cu o spatulă și întoarceți o dată, până când sunt pliabile și parfumate, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Transferați chilii într-un vas termorezistent și acoperiți cu apă fierbinte. Cuptor cu microunde la putere mare timp de 1 minut, până când chilele sunt complet rehidratate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Transferați chilele într-un blender și adăugați 1/3 cană din lichidul lor de înmuiere. Cojiți usturoiul și adăugați în blender cu miere, oțet, oregano, chimen, 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Puree, apoi tulpina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Frecați mielul cu 1/3 cană de piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
7
Se lasă să stea 2 ore sau se dă la frigider peste noapte.
8
Într-o cratiță mică, fierbeți piureul rămas cu 1/4 cană de apă; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
9
Aprindeți un grătar și ungeți grătarele. Grătați mielul la foc moderat ridicat, rotind și rotind rafturile, până când este ușor carbonizat afară și un termometru citit instantaneu introdus în centrul cărnii înregistrează 135 pentru mediu-rar, 30 de minute; mutați carnea la foc moderat dacă începe să ardă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
10
Transferați mielul pe o placă de sculptură; lăsați să se odihnească 5 minute. Tăiați mielul în cotlet și garnisiți cu ceapă roșie tocată, pătrunjel și queso aejo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
11
Se servește cu sosul pasilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții45
Scor De Sănătate1
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista