Raft de miel cu ardei iute Pasilla
Rack de miel cu ardei iute Pasilla este un fără gluten, fără lactate și primar hor d ' oeuvre. Această rețetă face 45 de porții cu 155 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați chimenul măcinat, pasilla chiles, mielul cu 8 oase și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Umplutura cu ardei iute Pasilla, Supă de Tortilla cu ardei iute Pasilla prăjiți, și Cotlete de miel cu sos de cremă Curry sau raft de miel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie sau o tavă din fontă.
Adăugați usturoiul și pâinea prăjită la foc moderat până când pielea este înnegrită în pete, 10 minute.
Între timp, prăjiți pasilele în tigaie: apăsați cu o spatulă și întoarceți o dată, până când sunt pliabile și parfumate, 1 minut.
Transferați chilii într-un vas termorezistent și acoperiți cu apă fierbinte. Cuptor cu microunde la putere mare timp de 1 minut, până când chilele sunt complet rehidratate.
Transferați chilele într-un blender și adăugați 1/3 cană din lichidul lor de înmuiere. Cojiți usturoiul și adăugați în blender cu miere, oțet, oregano, chimen, 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Puree, apoi tulpina.
Frecați mielul cu 1/3 cană de piure.
Se lasă să stea 2 ore sau se dă la frigider peste noapte.
Într-o cratiță mică, fierbeți piureul rămas cu 1/4 cană de apă; păstrați cald.
Aprindeți un grătar și ungeți grătarele. Grătați mielul la foc moderat ridicat, rotind și rotind rafturile, până când este ușor carbonizat afară și un termometru citit instantaneu introdus în centrul cărnii înregistrează 135 pentru mediu-rar, 30 de minute; mutați carnea la foc moderat dacă începe să ardă.
Transferați mielul pe o placă de sculptură; lăsați să se odihnească 5 minute. Tăiați mielul în cotlet și garnisiți cu ceapă roșie tocată, pătrunjel și queso aejo.
Se servește cu sosul pasilla.