Rachael ' s Tuna Pan Bagnat

Rachael ' s Tuna Pan Bagnat
Rachael ton Pan Bagnat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.42 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lapte și pescatarian are 434 calorii, 17g de proteine, și 23g de grăsime per portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați friptura de ton de șase până la opt uncii, măsline, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi frunza de dafin, puteți urma acest fel principal cu Adorabil Sos De Mere Prajiturele ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Pan Bagnat, Tuna Pan Bagnat, și Pan Bagnat Cu Ridiche Și Ton pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bagheta crocantă în cuptorul încins, apoi se răcește pentru a se manipula.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Tăiați bagheta în jumătate pe lungime, pe un unghi, apoi împărțiți fiecare jumătate pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
3
Puneți aproximativ 1 inch de apă, frunza de dafin, boabele de piper și sucul de 1/2 lămâie într-o tigaie mică și aduceți la foc mic la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați friptura de ton, acoperiți și fierbeți până la fiert, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De TonFriptură De Ton
5
Scoateți tonul din apă și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
6
Puneți tonul într-un castron și separați-l cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați capere, ceapă roșie, anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
8
Pentru măsline, dacă sunt tăiate, tocați-le grosolan. Dacă măslinele au gropi, așezați o măslină sau 2 pe placa de tăiere. Întoarceți cuțitul lateral și așezați plat a lamei pe partea de sus a măslinelor-la fel ca peeling usturoi-nașpa vindeca mâna pe cuțit și gropi de măsline vor fi expuse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
9
Scoateți gropile și tăiați.
10
Adăugați măsline și pătrunjel în amestecul de ton. Strângeți sucul de jumătate de lămâie în castron. Strângeți jumătățile de lămâie ținând partea tăiată în poziție verticală, permițând sucului să se varsă peste părți. Semințele vor rămâne cu jumătatea de lămâie, mai degrabă decât să cadă în salata ta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Adăugați piper negru în castron și stropiți salata din belșug cu evoo, ulei de măsline extra virgin. Aruncați salata de ton și reglați piperul și evoo după gustul dvs. Împachetați salata de ton pe jumătățile de baghetă și puneți blaturile la loc. Apăsați în jos pentru a seta pâinea și salata împreună. Pâinea va absorbi sucurile evoo și salata-YUMMY!
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
BaguetteBaguette
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Tăiați din nou fiecare jumătate de baghetă în jumătate, făcând 4 sandvișuri, în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Merlot, Pinot Noir, și vin de la Rosa sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Merlot-ul regizorului cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate45
Revista