Quinoa Pilaf ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă $2.02 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 372 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. Un amestec de inimi de anghinare în apă, ceapă, măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 61%. Rețete similare includ Quinoa Pilaf, Quinoa Pilaf, și Quinoa Pilaf.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mică, combinați bulionul, quinoa, frunza de dafin, turmericul, sarea, piperul și uleiul de măsline într-o cratiță. Se amestecă lămâia conservată și se acoperă. Se fierbe până se absoarbe apa, aproximativ 15 până la 20 de minute. Opriți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie Conservată
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Grăsime De Porc înapoi
Turmeric
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați roșii, anghinare, ceapă, măsline și coacăze, amestecați bine pentru a combina. Se acoperă cu mentă și se servește.