Quinoa Pilaf ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă $2.02 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 372 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. Un amestec de inimi de anghinare în apă, ceapă, măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 61%. Rețete similare includ Quinoa Pilaf, Quinoa Pilaf, și Quinoa Pilaf.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mică, combinați bulionul, quinoa, frunza de dafin, turmericul, sarea, piperul și uleiul de măsline într-o cratiță. Se amestecă lămâia conservată și se acoperă. Se fierbe până se absoarbe apa, aproximativ 15 până la 20 de minute. Opriți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie Conservată
Fripturi De Carne Din New York
Grăsime De Porc înapoi
Turmeric
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați roșii, anghinare, ceapă, măsline și coacăze, amestecați bine pentru a combina. Se acoperă cu mentă și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Coacăze
Aluat De Pâine De Porumb
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe