Quick Homestyle pui și biscuiți
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați rapid puiul și biscuiții Homestyle. Această rețetă face 6 porții cu 345 calorii, 14g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 93 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți amidon de porumb, aluat de biscuiți, praf de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Homestyle Plăcintă Cu Oală De Pui, Homestyle Plăcintă Cu Oală De Pui, și Homestyle Plăcintă Cu Oală De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 8 căni de apă la fiert într-o cratiță mare.
Presărați puiul cu sare și piper negru și puneți-l în apa clocotită. Reduceți căldura la mediu-scăzut; fierbeți până când puiul nu mai este roz în interior, aproximativ 20 de minute.
Scoateți puiul și tocați. Rezervați apa în cratiță.
Amestecați cartofii, morcovii, țelina, ceapa, cuburile de bulion de pui și frunzele de dafin în apă și readuceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți până când legumele sunt fragede, 15 până la 20 de minute. Întoarceți puiul în oală.
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Bateți amidonul de porumb cu 3 linguri de apă într-un bol mic până se omogenizează și amestecați amestecul în supa fierbinte până când supa s-a îngroșat, aproximativ 1 minut.
Se toarnă supa într-o farfurie de caserolă de 9x9 inci și se acoperă cu biscuiți. Topiți untul într-o cratiță mică. Se amestecă praful de usturoi, pudra de ceapă și pătrunjelul în unt topit.
Ungeți biscuiții cu unt condimentat.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când biscuiții se rumenesc, 10 până la 12 minute.