Quiche de spanac cu crustă de cartofi

Quiche de spanac cu crustă de cartofi
Nevoie de o curs principal fără gluten? Quiche de spanac cu crustă de cartofi ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 268 calorii, 13g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Dacă aveți spanac pentru copii, lapte, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Quiche de spanac și ciuperci cu crustă de hash de cartofi, Quiche de roșii, spanac și mărar cu o crustă de cartofi mărunțită, și Spanac, Ceapă Caramelizată Și Chevre Quiche Cu Crustă De Cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350. Apăsați piureul de cartofi pe părțile de jos și în sus ale unui 9-in uns. placă de plăcintă adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Periați cu 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Coaceți 30 de minute sau până când marginile se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul rămas la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați ciuperci; gatiti si amestecati 3-4 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
6
Adăugați usturoiul; gatiti 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
7
Se ia de pe foc. Se amestecă spanacul, slănina și rozmarinul; lingură peste crustă. Într-un castron mic, bateți ouăle, laptele și piperul până se omogenizează; se amestecă brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gât De PuiGât De Pui
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
(Keebler)(Keebler)
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
8
Se toarnă peste amestecul de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
9
Coaceți 25-30 de minute sau până se rumenesc și un cuțit introdus lângă centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
10
Lăsați să stea 10 minute înainte de tăiere.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista