Quiche de Crab și ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă pescatariană servește 8 și costă $2.7 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 486 calorii. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați apă cu gheață, sare de țelină, amestec de brânză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Quiche De Crab, Quiche De Crab, și Quiche De Crab pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți făina, 1 ou, sarea și praful de copt împreună într-un castron;
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați scurtarea cu aromă de unt în amestecul de făină și combinați manual până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Se amestecă apă cu gheață în amestec, adăugând suficient, astfel încât aluatul să se țină împreună. Formați aluatul într-o bilă, înfășurați în hârtie cerată și refrigerați 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
3
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Făinați cu generozitate o foaie mare de hârtie cerată și rulați aluatul într-un cerc uniform de aproximativ 11 inci; puneți crusta într-un vas de plăcintă de 9 inci. Apăsați ușor marginile aluatului peste marginea crustei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
5
Coaceți crusta în cuptorul preîncălzit până se rumenesc ușor, 6 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Reduceți căldura cuptorului la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Încălziți untul într-o tigaie mare la foc mediu; gatiti si amestecati ciupercile, ceapa verde si ardeiul gras rosu in untul fierbinte pana cand legumele se inmoaie, aproximativ 7 minute; amestecați usturoiul și gătiți încă câteva minute. Condimentează legumele cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Bateți smântâna, ouăle, sarea de țelină și sosul fierbinte împreună într-un castron până se combină bine; amestecați carnea de crab și amestecul de ciuperci în amestecul de ouă. Zdrobiți aproximativ 3/4 din brânza de ierburi răspândită în fundul crustei și turnați amestecul de carne de crab peste răspândirea brânzei. Se sfărâmă restul de brânză de ierburi se întinde în umplutura de carne de crab și se întinde amestecul de brânză italiană deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Italiană
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Măsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Crabmeat
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Coaceți la cuptor până când umplutura de carne de crab este setată și toppingul de brânză este ușor maro auriu, 30 până la 35 de minute.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Puteți încerca Antica Chardonnay (Mountain Select). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.