Quiche De Crab
Reteta Crab Quiche ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 4 ore. Această rețetă servește 8 și costă 1,02 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 477 calorii, 12g de proteine, și 40g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, condimente cu fructe de mare, cum ar fi paul prudhomme, brânză elvețiană grosieră și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 512 persoane au fost impresionate de această rețetă. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Quiche De Crab, Crab Quiche II, și Crab Quiche I pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați făina, untul, scurtarea și sarea într-un castron cu vârful degetelor sau cu un blender de patiserie (sau pulsați într-un robot de bucătărie) doar până când cea mai mare parte a amestecului seamănă cu o masă grosieră cu niște bucăți de unt de mărimea unui bob de mazăre.
Stropiți uniform cu 3 linguri de apă cu gheață și amestecați ușor cu o furculiță (sau pulsați în procesor) până se încorporează.
Strângeți o mână mică: dacă nu se ține împreună, adăugați mai multă apă cu gheață, 1/2 lingură odată, amestecând (sau pulsând) până când este încorporată, apoi testați din nou. (Nu suprasolicitați amestecul, sau patiseria va fi dură.)
Întoarceți amestecul pe o suprafață de lucru și împărțiți-l în 4 porții. Cu călcâiul mâinii, ungeți fiecare porție o dată sau de două ori într-o mișcare înainte pentru a ajuta la distribuirea grăsimii. Adunați aluatul împreună cu răzuitorul și apăsați într-o bilă, apoi aplatizați într-un disc de 4 inci. Se răcește aluatul, învelit în folie de plastic, până când este ferm, cel puțin 1 oră.
Întindeți aluatul într-o rundă de 12 inci pe o suprafață ușor făinată, cu un sucitor făinat și încadrați-vă în placa de plăcintă. Tăiați excesul de aluat, lăsând o surplombă de 1/2 inch, apoi pliați surplomba sub patiserie și apăsați pe marginea plăcii de plăcintă pentru a întări marginea. Sertizați decorativ marginea și înțepați ușor fundul și partea laterală a cochiliei cu o furculiță. Se răcește până se întărește, aproximativ 30 de minute.
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Căptușiți coaja cu folie și umpleți cu greutăți de plăcintă.
Coaceți până când patiseria este aurie palidă de-a lungul jantei și puneți-o sub folie, aproximativ 20 de minute. Îndepărtați cu grijă folia și greutățile și coaceți coaja până când partea inferioară și laterală sunt aurii palide, cu aproximativ 10 minute mai mult. Se răcește complet în plăcuța de plăcintă pe un raft, aproximativ 20 de minute.
Dacă folosiți picior de crab, treceți prin coajă cu un cuțit mare și greu și tăiați carnea în bucăți de 1/2 inch. Aruncați coaja.
Bateți împreună ouăle, smântâna, ierburile, condimentele cu fructe de mare, sarea, piperul și nucșoara, apoi amestecați brânzeturile și carnea de crab.
Se toarnă în crusta pre-coaptă și se coace până la umplerea pufurilor și nu mai este clătinată în centru când quiche-ul este agitat ușor, 40 până la 50 de minute. Se răcește în plăcuța de plăcintă pe raft 15 minute.
Aluatul poate fi răcit până la 1 zi.
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 10 minute înainte de rulare.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. GEN5 Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.