Quiche De Crab

Quiche De Crab
Reteta Crab Quiche ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 4 ore. Această rețetă servește 8 și costă 1,02 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 477 calorii, 12g de proteine, și 40g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, condimente cu fructe de mare, cum ar fi paul prudhomme, brânză elvețiană grosieră și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 512 persoane au fost impresionate de această rețetă. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Quiche De Crab, Crab Quiche II, și Crab Quiche I pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați făina, untul, scurtarea și sarea într-un castron cu vârful degetelor sau cu un blender de patiserie (sau pulsați într-un robot de bucătărie) doar până când cea mai mare parte a amestecului seamănă cu o masă grosieră cu niște bucăți de unt de mărimea unui bob de mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
2
Stropiți uniform cu 3 linguri de apă cu gheață și amestecați ușor cu o furculiță (sau pulsați în procesor) până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Strângeți o mână mică: dacă nu se ține împreună, adăugați mai multă apă cu gheață, 1/2 lingură odată, amestecând (sau pulsând) până când este încorporată, apoi testați din nou. (Nu suprasolicitați amestecul, sau patiseria va fi dură.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
4
Întoarceți amestecul pe o suprafață de lucru și împărțiți-l în 4 porții. Cu călcâiul mâinii, ungeți fiecare porție o dată sau de două ori într-o mișcare înainte pentru a ajuta la distribuirea grăsimii. Adunați aluatul împreună cu răzuitorul și apăsați într-o bilă, apoi aplatizați într-un disc de 4 inci. Se răcește aluatul, învelit în folie de plastic, până când este ferm, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
5
Întindeți aluatul într-o rundă de 12 inci pe o suprafață ușor făinată, cu un sucitor făinat și încadrați-vă în placa de plăcintă. Tăiați excesul de aluat, lăsând o surplombă de 1/2 inch, apoi pliați surplomba sub patiserie și apăsați pe marginea plăcii de plăcintă pentru a întări marginea. Sertizați decorativ marginea și înțepați ușor fundul și partea laterală a cochiliei cu o furculiță. Se răcește până se întărește, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
6
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Căptușiți coaja cu folie și umpleți cu greutăți de plăcintă.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Coaceți până când patiseria este aurie palidă de-a lungul jantei și puneți-o sub folie, aproximativ 20 de minute. Îndepărtați cu grijă folia și greutățile și coaceți coaja până când partea inferioară și laterală sunt aurii palide, cu aproximativ 10 minute mai mult. Se răcește complet în plăcuța de plăcintă pe un raft, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
1
Dacă folosiți picior de crab, treceți prin coajă cu un cuțit mare și greu și tăiați carnea în bucăți de 1/2 inch. Aruncați coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
2
Bateți împreună ouăle, smântâna, ierburile, condimentele cu fructe de mare, sarea, piperul și nucșoara, apoi amestecați brânzeturile și carnea de crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De Fructe De MareCondimente De Fructe De Mare
CrabmeatCrabmeat
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
CremăCremă
IerburiIerburi
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Se toarnă în crusta pre-coaptă și se coace până la umplerea pufurilor și nu mai este clătinată în centru când quiche-ul este agitat ușor, 40 până la 50 de minute. Se răcește în plăcuța de plăcintă pe raft 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Aluatul poate fi răcit până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
2
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 10 minute înainte de rulare.

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. GEN5 Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista