Quiche cu rachetă, ciuperci și slănină

Quiche cu rachetă, ciuperci și slănină
Rocket, ciuperci & bacon quiche este un curs principal care servește 12. O porție conține 455 calorii, 14g de proteine, și 35g de grăsime. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 50 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 40 de minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați slănină strecurată, sare de mare, ciupercă cu capac plat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Quiche Cu Bacon De Ciuperci, Quiche cu slănină și ciuperci, și Quiche de praz, ciuperci și slănină sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Pentru a face patiseria, frecați făina, sarea, untul și cimbru în firimituri fine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Se amestecă oul bătut și 1 lingură de apă rece ca gheața, apoi se trage împreună la o patiserie umedă, frământând ușor. Înfășurați cu folie alimentară și răciți timp de cel puțin 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
3
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Ungeți o formă de tartă adâncă, cu fundul liber, de 24 cm, cu ulei, apoi condimentați-o. Puneți deoparte o bilă mică de patiserie și întindeți restul pe o suprafață ușor făinată până la o rundă mare, de 38-40 cm. Ridicați patiseria în formă folosind sucitorul și apăsați în lateral. Apăsați toate fisurile împreună și lăsați excesul să depășească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
5
Folosiți o bilă mică de patiserie pentru a apăsa carcasa de tartă în flauturi. Salvați puțin mai multă patiserie pentru mai târziu (consultați Pasul 3 din imaginile pas cu pas). Înțepați ușor baza cu o furculiță și răciți carcasa de tartă, de preferință la congelator, timp de cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
6
Tăiați un cerc de hârtie de copt mai mare decât tarta, strângeți-l, desfaceți și apăsați în carcasă.
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni GenerosPătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
7
Umpleți carcasa cu fasole de copt, stați pe o foaie de copt și coaceți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Scoateți hârtia și fasolea și periați cu gălbenușul rămas. Reveniți la cuptor timp de 5 minute, periați din nou și reveniți pentru ultimele 10-15 minute până când sunt glazurate și aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Scoateți din cuptor. Rotiți cuptorul la 140C / ventilator 120C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Pentru a face crema, bateți împreună ouăle întregi, gălbenușurile, crme frache, laptele și tarhonul și condimentați după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
11
Pentru umplutură, sotati slănina în 1 lingură de ulei până se rumenesc și încep să fie crocante, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
12
Adăugați 2 lingurițe de ulei în tigaie și sotati ceapa și cicoarea cu slănina, amestecând până când sunt fierte ușor, aproximativ 5 minute. Se strecoară orice suc printr-o sită, apoi se înclină într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AndiveAndive
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Încălziți încă 2 linguri de ulei și prăjiți ciupercile la foc mare timp de 3-5 minute. Se strecoară și se amestecă în castron. Ofiliți racheta în aceeași tigaie la foc mare și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
14
Amestecați brânzeturile și racheta în cremă și bateți cu un blender de mână până se amestecă bine, apoi amestecați restul ingredientelor de umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
15
Puneți carcasa de tartă înapoi în cuptor. Lăsând raftul ușor afară, turnați cât mai multă umplutură în carcasă. Încercați mai întâi să turnați umplutura solidă, apoi completați cu cremă. Împingeți raftul și coaceți timp de 50 de minute-1 oră până când quiche-ul este așezat la mijloc, întorcându-se pentru coacere uniformă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
PolonicPolonic
16
Scoateți și tăiați marginea de patiserie astfel încât să fie în linie cu partea superioară a cositorului. Acest lucru este cel mai ușor cu un cuțit mic, zimțat. Răciți tarta timp de cel puțin 1 oră înainte de a scoate din staniu și de a servi în felii.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi

Vin recomandat: Vin Spumant, Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Quiche poate fi asociat cu vin spumant, Bordeaux și șampanie. Chiar dacă nu faceți mimoze, vinul spumant este excelent cu ouă din două motive. În primul rând, dacă mănânci ouă la începutul zilei, vinul spumant are mai puțin alcool. În al doilea rând, curăță palatul, ceea ce este important, deoarece se știe că gălbenușul acoperă Palatul. Ai putea încerca Laurent-Perrier brut Millesime. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 70 de dolari pe sticlă.
Laurent - Perrier Brut Millesime
Laurent - Perrier Brut Millesime
"Este somptuos și delicat, oferind note de piersică, ceară de albine și ghimbir. Ferm structurat, cu o senzație de cretă dedesubt care apare pe finisaj. Bea acum până în 2015."Wine Spectator90 puncte
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții12
Scor De Sănătate14
Revista