Quiche cu rachetă, ciuperci și slănină

Quiche cu rachetă, ciuperci și slănină
Rocket, ciuperci & bacon quiche este un curs principal care servește 12. O porție conține 455 calorii, 14g de proteine, și 35g de grăsime. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 50 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 40 de minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați slănină strecurată, sare de mare, ciupercă cu capac plat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Quiche Cu Bacon De Ciuperci, Quiche cu slănină și ciuperci, și Quiche de praz, ciuperci și slănină sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Pentru a face patiseria, frecați făina, sarea, untul și cimbru în firimituri fine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Se amestecă oul bătut și 1 lingură de apă rece ca gheața, apoi se trage împreună la o patiserie umedă, frământând ușor. Înfășurați cu folie alimentară și răciți timp de cel puțin 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Vermut StropitorVermut Stropitor
3
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4
Ungeți o formă de tartă adâncă, cu fundul liber, de 24 cm, cu ulei, apoi condimentați-o. Puneți deoparte o bilă mică de patiserie și întindeți restul pe o suprafață ușor făinată până la o rundă mare, de 38-40 cm. Ridicați patiseria în formă folosind sucitorul și apăsați în lateral. Apăsați toate fisurile împreună și lăsați excesul să depășească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
5
Folosiți o bilă mică de patiserie pentru a apăsa carcasa de tartă în flauturi. Salvați puțin mai multă patiserie pentru mai târziu (consultați Pasul 3 din imaginile pas cu pas). Înțepați ușor baza cu o furculiță și răciți carcasa de tartă, de preferință la congelator, timp de cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
6
Tăiați un cerc de hârtie de copt mai mare decât tarta, strângeți-l, desfaceți și apăsați în carcasă.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
7
Umpleți carcasa cu fasole de copt, stați pe o foaie de copt și coaceți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
8
Scoateți hârtia și fasolea și periați cu gălbenușul rămas. Reveniți la cuptor timp de 5 minute, periați din nou și reveniți pentru ultimele 10-15 minute până când sunt glazurate și aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
9
Scoateți din cuptor. Rotiți cuptorul la 140C / ventilator 120C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
10
Pentru a face crema, bateți împreună ouăle întregi, gălbenușurile, crme frache, laptele și tarhonul și condimentați după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
11
Pentru umplutură, sotati slănina în 1 lingură de ulei până se rumenesc și încep să fie crocante, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
12
Adăugați 2 lingurițe de ulei în tigaie și sotati ceapa și cicoarea cu slănina, amestecând până când sunt fierte ușor, aproximativ 5 minute. Se strecoară orice suc printr-o sită, apoi se înclină într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AndiveAndive
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
13
Încălziți încă 2 linguri de ulei și prăjiți ciupercile la foc mare timp de 3-5 minute. Se strecoară și se amestecă în castron. Ofiliți racheta în aceeași tigaie la foc mare și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
14
Amestecați brânzeturile și racheta în cremă și bateți cu un blender de mână până se amestecă bine, apoi amestecați restul ingredientelor de umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
15
Puneți carcasa de tartă înapoi în cuptor. Lăsând raftul ușor afară, turnați cât mai multă umplutură în carcasă. Încercați mai întâi să turnați umplutura solidă, apoi completați cu cremă. Împingeți raftul și coaceți timp de 50 de minute-1 oră până când quiche-ul este așezat la mijloc, întorcându-se pentru coacere uniformă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
PolonicPolonic
16
Scoateți și tăiați marginea de patiserie astfel încât să fie în linie cu partea superioară a cositorului. Acest lucru este cel mai ușor cu un cuțit mic, zimțat. Răciți tarta timp de cel puțin 1 oră înainte de a scoate din staniu și de a servi în felii.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi

Vin recomandat: Vin Spumant, Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă

Quiche poate fi asociat cu vin spumant, Bordeaux și șampanie. Chiar dacă nu faceți mimoze, vinul spumant este excelent cu ouă din două motive. În primul rând, dacă mănânci ouă la începutul zilei, vinul spumant are mai puțin alcool. În al doilea rând, curăță palatul, ceea ce este important, deoarece se știe că gălbenușul acoperă Palatul. Ai putea încerca Laurent-Perrier brut Millesime. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 70 de dolari pe sticlă.
Laurent - Perrier Brut Millesime
Laurent - Perrier Brut Millesime
"Este somptuos și delicat, oferind note de piersică, ceară de albine și ghimbir. Ferm structurat, cu o senzație de cretă dedesubt care apare pe finisaj. Bea acum până în 2015."Wine Spectator90 puncte
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții12
Scor De Sănătate14
Revista