Quesadillas de porumb și Chile

Porumb și Chile Quesadillas ar putea fi doar Mexican rețetă pe care o căutați. Pentru $ 2.01 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 334 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ardei iute anaheim, porumb întreg, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Desert Salsa De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Nu o mulțime de oameni într-adevăr a plăcut acest hor d ' oeuvre. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Trei Quesadillas Chile, Pui-Chile Quesadillas, și Porumb prăjit cu Chile: Elotes Asados con Chile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați ardeii iute pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Așezați jumătățile de chile, pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie; aplatizați cu mâna. Se fierbe 8 minute sau până se înnegresc.
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Lăsați să stea 15 minute. Se curăță și se toacă. Reduceți temperatura cuptorului la 20
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ciuperci; sotati 2 minute.
Adăugați porumb, ceapă și piper; sotati 2 minute.
Așezați amestecul într-un bol; amestecați chilii tocați. Ștergeți tava curată.
Așezați aproximativ 1/4 cană amestec de ciuperci și 1/4 cană brânză peste jumătate din 1 tortilla. Repetați procedura cu restul de 1 1/4 căni amestec de ciuperci, restul de 3/4 cană de brânză și restul de 3 tortilla.
Se încălzește tigaia la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Puneți 1 tortilla în tigaie; gătiți 2 minute sau până când brânza se topește și fundul este auriu. Îndoiți tortilla în jumătate; așezați pe o foaie de copt.
Se introduce în cuptorul 200 pentru a se încălzi. Repetați procedura cu tortilele rămase.
Tăiați fiecare quesadilla în pene; serviți cu salsa.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care îl puteți încerca este Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.