Quesadillas cu fasole și chipotle
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați quesadillas de fasole și chipotle. Această rețetă face 4 porții cu 353 calorii, 14g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 235 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână brânză leicester, sos chipotle, pachet de coriandru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Quesadillas Cu Fasole Neagră, Quesadillas de pui și fasole cu brânză, și Quesadillas Cu Șuncă Și Fasole sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Scurgeți fasolea, rezervând 2 linguri de apă din cutie. Sfat într-un castron cu apa rezervată, sos chipotle, coriandru și jumătate de brânză. Mash totul bine cu o furculiță sau masher de cartofi.
Întindeți 4 tortilla, apoi întindeți fiecare cu fasole brânză. Se acoperă cu brânza rămasă, apoi se acoperă cu o altă tortilla și se folosește mâinile pentru a le apăsa împreună.
Încălziți o plită la foc mediu-mare. Microunde fiecare quesadilla timp de 45 de secunde pentru a începe topirea brânzei, apoi grătar timp de 1-2 minute pe fiecare parte, până când quesadillas sunt aurii și carbonizate. Repetați cu restul, păstrându-vă cald într-un cuptor scăzut.
Tăiați-le în pene pentru a servi.