Quesadillas cu fasole și chipotle

Quesadillas cu fasole și chipotle
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați quesadillas de fasole și chipotle. Această rețetă face 4 porții cu 353 calorii, 14g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 235 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână brânză leicester, sos chipotle, pachet de coriandru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Quesadillas Cu Fasole Neagră, Quesadillas de pui și fasole cu brânză, și Quesadillas Cu Șuncă Și Fasole sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Scurgeți fasolea, rezervând 2 linguri de apă din cutie. Sfat într-un castron cu apa rezervată, sos chipotle, coriandru și jumătate de brânză. Mash totul bine cu o furculiță sau masher de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Întindeți 4 tortilla, apoi întindeți fiecare cu fasole brânză. Se acoperă cu brânza rămasă, apoi se acoperă cu o altă tortilla și se folosește mâinile pentru a le apăsa împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
3
Încălziți o plită la foc mediu-mare. Microunde fiecare quesadilla timp de 45 de secunde pentru a începe topirea brânzei, apoi grătar timp de 1-2 minute pe fiecare parte, până când quesadillas sunt aurii și carbonizate. Repetați cu restul, păstrându-vă cald într-un cuptor scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Tăiați-le în pene pentru a servi.
DificultateNormal
Gata În17 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Revista