Pătrate de ciocolată II

Pătrate de ciocolată II
Chocolate Squares II ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 199 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ouă, pudră de cacao, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de uimitor scor spoonacular de 17%. Încercați Pătrate De Smochine De Ciocolată, Pătrate De Ovăz De Ciocolată, și Pătrate De Ciocolată I pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți un vas de copt de 8x8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2
Într-o cratiță la foc mediu, topiți împreună untul, zahărul brun și cacao, amestecând frecvent până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se ia de pe foc și se amestecă oul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
4
Se amestecă cookie-urile zdrobite și nucile. Apăsați amestecul în tigaia pregătită și dați-l la frigider până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista