Jeleuri Smoothie cu înghețată
Jeleurile Smoothie cu înghețată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de condimente. O porție conține 129 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap servește 12 și costă 39 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 119 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți gelatină, portocală, înghețată vanillan, cum ar fi & black ' s, și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 7 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cremă de trandafiri și jeleuri de zmeură, Plăcintă Cu Înghețată Cu Smoothie De Căpșuni, și Smoothie Verde Cu Înghețată De Ananas.
Instrucțiuni
Puneți gelatina de frunze într-un castron și acoperiți cu apă rece. Lăsați câteva minute până când este moale și floppy. Între timp, încălziți ușor smoothie-ul într-o cratiță fără a fierbe. Ia de pe căldură. Ridicați gelatina din apă, stoarceți excesul de apă, apoi adăugați-o în tigaia pentru smoothie. Se amestecă bine până se omogenizează, apoi se toarnă în 12 forme, oale sau pahare sau se folosesc 24 de oale de dimensiuni de sticlă. Se răcește cel puțin 1 oră pentru a seta.
Pentru mini linguri perfecte de înghețată, înmuiați o lingură de măsurare într-o cană cu apă fierbinte, apoi scuturați excesul. Scoateți înghețata, scufundând lingura în apă fierbinte de fiecare dată.
Serviți fiecare jeleu de smoothie acoperit cu înghețată.