Ceai Dulce De Hibiscus Cu Gheață

Ceai Dulce De Hibiscus Cu Gheață
Ceaiul dulce de hibiscus cu gheață ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Pentru 82 cenți pe porție, veți obține o băutură care servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 233 calorii. Dacă aveți la îndemână pliculețe de ceai de hibiscus de dimensiuni obișnuite, tei, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Ceai Cu Gheață Thailandez, Long Island Iced Tea, și Hibiscus-ceai cu gheață cu miere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 4 căni de apă la fierbere într-un 2-qt. cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se adaugă pliculețe de ceai. Acoperiți și abrupți 10 minute. Aruncați pungile de ceai. Se amestecă zahărul până se dizolvă; adăugați felii de portocale și tei. Acoperiți și răciți 2 până la 6 ore. Se amestecă berea de ghimbir și se servește peste gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felie De TeiFelie De Tei
Cutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă DezghețatCutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă Dezghețat
Sac De CeaiSac De Ceai
PortocaliuPortocaliu
ZahărZahăr
GheațăGheață
3
Notă: Am testat cu Celestial Seasons Red Zinger Herbal Tea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceai De PlanteCeai De Plante
CondimenteCondimente

Echipamente

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Fess Parker Santa Barbara Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții5
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista