Pătrate De Anghinare
Pătratele de anghinare ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de Hor d ' oeuvre. O porție conține 85 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 16 și costă 46 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de pesmet, albușuri de ou, iaurt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 24%. Încercați Pătrate De Anghinare, Pătrate De Anghinare, și Pătratele de anghinare ale lui Mignon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Încălziți o tigaie mică antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa verde; sotati 3 minute sau pana cand se inmoaie.
Adăugați inimile de anghinare și pătrunjelul tocat; amestecați ușor.
Bateți ouăle și albusurile într-un bol mare cu un bici.
Adăugați brânză, iaurt, pesmet și sare; se amestecă bine. Se amestecă amestecul de anghinare.
Întindeți amestecul într-o tigaie pătrată de 8 inci acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când este setat.
Instrucțiuni pentru cuptorul cu microunde: pregătiți pașii 2 și 3 conform instrucțiunilor.
Întindeți amestecul într-un vas de copt pătrat de 8 inci acoperit cu spray de gătit.
Se introduce în cuptorul cu microunde pe o farfurie inversată. Cuptor cu microunde, neacoperit, la medie-mare (70% putere) 11 până la 12 minute sau până la setare, rotind o jumătate de tură la fiecare 3 minute.