Păstrăv la grătar cu dovlecei prăjiți, nuci pecan și Pesto cu frunze de țelină
Păstrăvul la grătar cu dovlecei prăjiți, nuci pecan și Pesto cu frunze de țelină este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 5,35 USD pe porție. O porție conține 376 calorii, 37g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare kosher, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este grozav. Încercați Salată de calmar la grătar cu Pesto din frunze de țelină, Vanilie prăjită Butternut Squash și pecan, și Dovlecei prăjiți cu nuci pecan și salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați dovleceii și cimbrul într-un castron mediu. Zdrobiți 1 cățel de usturoi; se adaugă la amestecul de dovlecei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
Suc De Fructe
Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Stropiți cu 1 lingură de ulei; se presară cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Aruncă pentru a acoperi. Aranjați amestecul de dovlecei într-un singur strat pe o foaie de copt; coaceți la 375 timp de 40 de minute sau până când dovlecelul este fraged; amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Suc De Fructe
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
4
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Așezați 1 cățel de usturoi într-un mini robot de bucătărie; procesați până se toacă fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
6
Adăugați 2 linguri de ulei, frunze de țelină, pătrunjel, suc și 1/8 linguriță de sare; procesați până se toacă fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De țelină
Pătrunjel
Suc
Sare
Ulei De Gătit
7
Presărați 1/4 linguriță sare și restul de 1/4 linguriță piper uniform peste fileurile de păstrăv.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv
Piper
Sare
8
Periați fileurile cu 1 linguriță de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
9
Așezați fileurile, cu pielea în jos, pe un grătar; grătiți 5 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
10
Feliați cățelul de usturoi rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
11
Încălziți o tigaie mare la foc mare; adăugați restul de 2 lingurițe de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Adăugați usturoiul feliat, ceapa și restul de 1/8 linguriță de sare; gatiti 2 minute sau pana cand ceapa incepe sa se rumeneasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
Sare
13
Adăugați amestecul de dovlecei; gatiti 2 minute sau pana cand este fierbinte. Se amestecă nuci pecan; gatiti 1 minut. Împărțiți amestecul de dovlecei uniform între 4 farfurii; acoperiți fiecare cu un file de păstrăv. Puneți 2 linguri pesto peste fiecare file de păstrăv.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv
Nuci Pecan
Suc De Fructe
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată