Pâinea de la A la Z a mamei

Pâinea de la A la Z a mamei
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete vegetariene fără lactate și lacto ovo la cutia de rețete, Mom's A-to-B Bread ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această pâine are 1050 de calorii, 14 g de proteine și 12 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 24 și costă 6,79 USD per porție. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de caise, rubarbă, dovlecel și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ pâinea cu dovlecei a mamei, pâinea cu dovlecei a mamei și pâinea brună a mamei.

Instrucțiuni

1
Combinați zahărul, uleiul și ouăle într-un castron mare. Se amestecă ingredientele de la A la Z la alegere și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banană (coaptă), PiureBanană (coaptă), Piure
Ananas (la Conserva), Zdrobit Si ScursAnanas (la Conserva), Zdrobit Si Scurs
Ananas (la Conserva), Zdrobit Si ScursAnanas (la Conserva), Zdrobit Si Scurs
Dovleac, ConservatDovleac, Conservat
Echipamente pe care le vei folosi
Dovleac, ConservatDovleac, Conservat
2
Combinați făina, praful de copt, scorțișoara, bicarbonatul de sodiu și sarea; amestecați ingredientele lichide până când se umezesc. Se amestecă nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov, MărunțitMorcov, Mărunțit
Curmale, Fără Sâmburi și TocateCurmale, Fără Sâmburi și Tocate
Curmale, Fără Sâmburi și TocateCurmale, Fără Sâmburi și Tocate
Caise (uscate), TocateCaise (uscate), Tocate
Caise (uscate), TocateCaise (uscate), Tocate
3
Se toarnă în două unse de 8 inci. x 4 inchi. tigăi pentru pâine.
Echipamente pe care le vei folosi
Smochine (uscate), TocateSmochine (uscate), Tocate
4
Coacem la 350 pentru 50-55 de minute sau pana cand o scobitoare introdusa langa centru iese curata. Se răcește timp de 10 minute înainte de a se scoate din tigăi pe gratele de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Smochine (uscate), TocateSmochine (uscate), Tocate
Prune Uscate, Fără Sâmburi și TocatePrune Uscate, Fără Sâmburi și Tocate

Ingrediente

24Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăPiersici, decojite și tocatePiersici, decojite și tocate24Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSos de mereSos de mere2(poate fi sau trece)piersicile proaspete sau congelate tăiate feliipiersicile proaspete sau congelate tăiate felii11 kilogram de dovlecel,Despre zahărul de cofetariDespre zahărul de cofetari24Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăBanana (ripe), mashedBanana (ripe), mashed24Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăPineapple (canned), crushed and drainedPineapple (canned), crushed and drained24Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăPumpkin, cannedPumpkin, canned2246 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriChorizo mexican (aproximativ 2 link-uri)Chorizo mexican (aproximativ 2 link-uri)24Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăCarrot, shreddedCarrot, shredded24Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăNucă de cocosNucă de cocos24Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăDates, pitted and choppedDates, pitted and chopped24Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăApricots (dried), choppedApricots (dried), chopped24Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăFigs (dried), choppedFigs (dried), chopped24Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăDried plums, pitted and choppedDried plums, pitted and chopped3crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)375Nuci de orice fel (tocate)făină universalăfăină universală24Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăGrapes (seedless), choppedGrapes (seedless), chopped2(poate fi sau trece)scorțișoară măcinatăscorțișoară măcinată24Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăOranges, peeled and choppedOranges, peeled and chopped24Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăPeaches, peeled and choppedPeaches, peeled and chopped24Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăPears, peeled and choppedPears, peeled and chopped24Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăStafideStafide24Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăZmeură, proaspătă sau congelatăZmeură, proaspătă sau congelată24Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăRhubarb, chopped fresh or frozenRhubarb, chopped fresh or frozen11 kilogram de dovlecel,(tub mare)(tub mare)24Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăStrawberries, fresh or frozenStrawberries, fresh or frozen300Nuci de orice fel (tocate)Lemn dulce galben și verdeLemn dulce galben și verde24Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSweet potatoes, cooked and mashedSweet potatoes, cooked and mashed3(poate fi sau trece)6 uncii de ciocolată de înaltă calitate, neîndulcită, tocată grosier6 uncii de ciocolată de înaltă calitate, neîndulcită, tocată grosier117Nuci de orice fel (tocate)nuci tocatenuci tocate24Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăZucchini, peeled and shreddedZucchini, peeled and shredded
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții24
Scor De Sănătate48
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista