Pâinea de carne a bunicii
Bunica ' s fleică este un fără lactate felul principal. O porție conține 534 calorii, 32g de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,79 USD pe porție. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână carne de vită măcinată, pesmet condimentat, ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Pâine De Carne De Casă (Cum A Făcut Bunica!), Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf – puteți face pâine de carne cu gust de restaurant acasă, nu este un secret despre cum să faceți pâine de carne, și Momma Joe ' s fleică-fleică ca mama folosit pentru a face.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Într-un castron mare, combinați carnea de vită măcinată, cârnații, firimiturile de pâine, ceapa, ciupercile, supa și oul.
Se amestecă bine și se pune într-o tigaie de pâine de 5x9 inch.
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 50 de minute.