Pâine într-o pungă
Pâinea într-o pungă ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 14 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 191 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Dacă aveți la îndemână sare, zahăr, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Pâine De Ovăz (Mașină De Pâine/Filtru De Pâine), Skinny Minny lămâie pâine de semințe de Mac (pâine cu buclă de fructe), și Mașină Mică De Pâine Franceză Sănătoasă Ultra-Ușoară (Abm) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de congelare resigilabilă, combinați 1 cană de făină, zahăr, drojdie și apă caldă. Strângeți cea mai mare parte a aerului din pungă și sigilați. Squish cu mâinile până la bine amestecat. Puneți deoparte să se odihnească timp de 10 minute la temperatura camerei sau până când apar bule.
Într-un castron separat, amestecați împreună 1 cană de făină, lapte uscat, ulei și sare.
Se toarnă în punga resigilabilă și se stoarce cea mai mare parte a aerului. Sigilați și strângeți până se amestecă bine.
Adăugați ultima ceașcă de făină în pungă și continuați să amestecați în același mod până când se amestecă bine.
Scoateți aluatul din pungă și așezați-l pe o suprafață înmuiată. Frământați timp de 5 până la 8 minute. Formați-vă într-o pâine mică și puneți-o într-o tigaie unsă de 8x4 inci. Acoperiți cu un prosop și lăsați să se ridice aproximativ 30 de minute sau până când degetul lasă o impresie atunci când împingeți ușor partea superioară a pâinii.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Coaceți pâinea timp de 35 de minute în cuptorul preîncălzit, până se rumenesc.