Pâine scurtă austriacă de zmeură Lydia
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Lydia ' s Austrian Raspberry Shortbread. Această rețetă face 12 porții cu 670 calorii, 6g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Mergeți la magazin și ridicați făina, zahărul cofetarilor, sarea și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Pâine Scurtă De Zmeură Austriacă, Zmeură Shortbread Hearts & Zmeură Cremă De Brânză Marshmallow Dip, și Supa de cârnați Lydia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un mixer prevăzut cu un accesoriu pentru palete (sau folosind un mixer de mână), cremați untul până când este moale și pufos.
Adăugați gălbenușurile de ou și amestecați bine.
Într-un castron mediu, amestecați împreună zahărul granulat, făina, praful de copt și sarea.
Se adaugă la amestecul de unt / gălbenuș de ou și se amestecă doar până se încorporează și aluatul începe să se unească. Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru înmuiată și formați-l în 2 bile. Înfășurați fiecare bilă în folie de plastic și congelați cel puțin 2 ore sau peste noapte sau până la o lună.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Scoateți 1 bilă de aluat din congelator și radeți gros aluatul congelat în fundul unei tigaie de copt de 9 x 12 inci sau a unei tigaie de tartă de 10 inci cu fundul detașabil. Asigurați-vă că suprafața este acoperită uniform cu bucăți de aluat. Cu o lingură sau o spatulă, întindeți gemul pe suprafață, până la 1/2 inci de margine până la capăt.
Scoateți aluatul rămas din congelator și radeți-l gros pe întreaga suprafață.
Coaceți până se rumenesc ușor, 30 până la 40 de minute. De îndată ce pâinea scurtă iese din cuptor, praful cu zahărul cofetarilor. Se răcește pe un suport de sârmă, apoi se taie în tigaie cu un cuțit zimțat.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sudul poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Fess Parker Santa Barbara Riesling. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.