Pâine Rapidă Cu Afine

Pâine Rapidă Cu Afine
Blueberry Quick Bread ar putea fi doar micul dejun pe care îl căutați. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 510 calorii, 6g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Un amestec de ou, lapte, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pâine Rapidă Cu Afine, Pâine Rapidă Cu Afine, și Pâine Rapidă Cu Afine.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bateți oul, laptele și uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Combinați făina, zahărul, praful de copt și sarea; se adaugă treptat la amestecul de ouă, bătând doar până se combină. Fold în afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
AfineAfine
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
OuăOuă
3
Se toarnă într-un 9-in uns. x 5 inch. tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
4
Coaceți la 350 de euro timp de 50-55 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a se scoate din tigaie într-o grătar pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Pentru sos, combinați zahărul și amidonul de porumb într-o cratiță. Se amestecă smântâna până se omogenizează; adăugați unt. Se aduce la fierbere la foc mediu; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
UntUnt
CremăCremă
SosSos
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Se servește cu pâine de afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
PâinePâine

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Pâinea rapidă poate fi asociată cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ai putea încerca este Barefoot Bulbuc Roz Moscato. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Desculț Bulbuc Roz Moscato
Desculț Bulbuc Roz Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit răcit (36-40 grade F), acest Bulbuc are arome și arome de iasomie și mandarină portocaliu completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Revista