Pâine Prăjită Franceză Cu Lapte

Pâine Prăjită Franceză Cu Lapte
Zară pâine prăjită franceză este un vegetarian mâncare de dimineață. O porție conține 334 calorii, 9g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zară, challah, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pâine Prăjită Franceză Cu Lapte, Zară Biscuit Pâine Prăjită Franceză, și Pâine prăjită franceză panettone cu lapte de unt cu compot de afine.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 200 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți împreună Zara, ouăle, zahărul și sarea într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Se toarnă într-o tigaie mare cu 4 fețe, apoi se adaugă pâine în 1 strat și se înmoaie, întorcându-se ocazional, până când pâinea a absorbit tot lichidul, dar nu se destramă, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Încălziți 1 1/2 lingură de unt într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu-mare până când spuma dispare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Transferați 4 felii de pâine cu o spatulă cu fante în tigaie și gătiți, rotind o dată, până când sunt ușor umflate și se rumenesc, aproximativ 3 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Transferați într-o tigaie mare de mică adâncime și păstrați-o caldă în cuptor. Gatiti painea ramasa in 2 loturi, adaugand 1 1/2 lingura de unt intre loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista