Pâine Prăjită Cu Sardină Sherried

Pâine Prăjită Cu Sardină Sherried
Sherry Sardine Toast este un vegan rețetă cu 4 porții. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 61G de grăsime, și un total de 556 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 61 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare de mare grosieră, avocado hass și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Încercați {Redux} mare ceea ce ți-a lipsit – conserve de sardină: pâine prăjită simplă de sardină, Paste cu sos de Sardine (Paste con Sardine Siciliano), și Ciuperci Sherried pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Scurgeți uleiul din 1 staniu de sardine într-un bol mic și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SardineSardine
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Scurgeți uleiul din cealaltă staniu într-un alt bol mic și bateți în 1 lingură de pătrunjel, oțet, coajă de lămâie și piper negru, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Se adaugă sardinele, se amestecă pentru a se combina și se lasă deoparte până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SardineSardine
5
După 45 de minute, puneți un suport la 3 inci de broiler și încălziți cuptorul la setarea broilerului la înălțime.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Ungeți fiecare felie de pâine pe 1 parte cu uleiul rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Subţire-Subţire-
7
Puneți pâinea, cu ulei în sus, pe un suport de răcire setat într-o tigaie cu jumătate de foaie și fierbeți 2 până la 3 minute sau până se rumenesc și sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Înjumătățiți avocado și îndepărtați groapa. Spargeți carnea în fiecare jumătate cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
9
Întindeți avocado uniform pe pâinea prăjită. Completați uniform cu sardinele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SardineSardine
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
10
Turnați orice pansament rămas deasupra și garnisiți cu pătrunjelul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
11
Condimentează ușor cu sare de mare și servește cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista