Pâine Portocalie
Orange Loaf ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 264 calorii. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână praf de copt, suc de portocale, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 277 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Pâine De Afine-Portocaliu, Orange Pull-Apart Loaf, și Tort De Pâine Portocalie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați făina, praful de copt, sarea și nucile.
Într-un castron mare, bateți împreună untul sau margarina și 1 cană de zahăr. Bateți ouăle pe rând. Se amestecă coaja și 1/2 cană de suc.
Se toarnă amestecul de făină și se amestecă până se umezește. Se transformă într-o tigaie unsă de 9 x 5 x 3 inci.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 1 oră sau până când ați terminat.
Scoateți pâinea din cuptor, dar nu din tigaie.
Combinați 1/2 cană suc de portocale cu 1/4 cană zahăr într-o cratiță mică.
Se încălzește și se amestecă pentru a dizolva zahărul. Lingura glazura peste pâine fierbinte.
Lăsați să stea în tigaie timp de 10 minute înainte de a scoate pâinea la raft pentru a se răci.