Pâine plată la grătar acoperită cu ceapă caramelizată și Mascarpone cu brânză albastră și struguri roșii crocanți

Se poate face rețeta pâine plată la grătar acoperită cu ceapă caramelizată și Mascarpone cu brânză albastră și struguri roșii crocanți în aproximativ 55 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 55g de grăsime, și un total de 921 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,85 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați struguri din california, brânză, pătrunjel proaspăt cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, ceea ce este bun. Încearcă Pâine Plată La Grătar Acoperită Cu Ceapă Caramelizată Și Brânză Albastră, Salată de spanac cu slănină, ceapă caramelizată, ciuperci și brânză albastră într-un sos de tigaie cu slănină Dressing acoperit cu un ou fiert tare, și Salată de spanac cu slănină, ceapă caramelizată, ciuperci și brânză albastră într-un sos de tigaie cu slănină Dressing acoperit cu un ou fiert tare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți aluatul de pizza din frigider cu 1 oră înainte de a vă pregăti să începeți.
Într-o tigaie mare sotată la foc mediu mic adăugați 2 linguri de ulei de măsline.
Adăugați ceapa și caramelizați încet până se rumenesc și cremoase aproximativ 20 de minute. Se lasă deoparte să se răcească.
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Încălziți grătarul la foc mediu-mare și ștergeți cu prosoape de hârtie unse pentru a crea o suprafață antiaderentă. Pe o suprafață făinoasă, întindeți fiecare aluat de pizza într-o formă alungită, de aproximativ 12 x 8 inci și aproximativ 1/2 inci grosime.
Periați cu ulei de măsline și grătiți pe ambele părți până când se încălzește și grătarul este marcat, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Transferați pe o foaie de copt.
Într-un castron mediu, amestecați mascarpone și brânza albastră. Ungeți amestecul de brânză peste fiecare crustă de pizza la grătar.
Se introduce la cuptor timp de 2 până la 3 minute până când brânza se topește.
Scoateți din cuptor și transferați pe placa de tăiat sau pe platou.
Se acoperă cu ceapă caramelizată, nuci prăjite și struguri proaspeți. Condimentați cu câteva ture de piper negru proaspăt măcinat, stropiți cu puțin ulei de măsline extravirgin și acoperiți cu pătrunjel proaspăt.