Pâine Plată Cu Usturoi-Arpagic
Nevoie de un pâine vegană? Pâinea plată cu usturoi-arpagic ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție conține 104 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, apă caldă, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Pâine Plată Scallion, Pâine Plată Cu Brânză, și Pâine plată condimentată.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, presărați drojdia peste apa caldă și lăsați să stea până se spumează, 5 până la 8 minute.
Într-un castron mediu, amestecați făina cu făina de porumb, 1/2 linguriță de sare și arpagicul.
Adăugați amestecul de drojdie și cele 3 linguri de ulei de măsline și amestecați până se formează un aluat ferm. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați aluatul să crească la temperatura camerei calde până când se dublează în vrac, aproximativ 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 45
Uleiul ușor 2 foi mari de copt. Puneți aluatul în jos și împărțiți-l în jumătate. Pe o suprafață ușor înmuiată, întindeți 1 bucată de aluat într-un dreptunghi de 12 pe 10 inci.
Tăiați dreptunghiul pe lungime în benzi late de 2 inci.
Transferați benzile pe o foaie de copt. Repetați cu aluatul rămas. Puneți fâșiile deoparte până se umflă și încep să crească, aproximativ 8 minute.
Se presară ușor cu sare kosher.
Coaceți aproximativ 8 minute sau până se rumenesc în jurul marginilor și crocante.
Transferați pâinea într-un suport și lăsați-le să se răcească complet.
Faceți înainte: pâinea plată poate fi depozitată într-un recipient etanș peste noapte. Recrisp-le într-un cuptor de 350 timp de 3 până la 5 minute înainte de servire.