Pâine plată cu somon afumat
Somon afumat flatbreads ia în jurul 8 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană și דל פחמימות,ă are 84 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 47 de cenți pe porție. Un amestec de baze de pizza gata preparate, mascarpone, crenguțe de mărar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 148 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 34%. Pâine plată cu usturoi cu Mozzarellan afumat și vinetă de roșii, Pâine plată de in-rozmarin cu sare de mare afumată, și Somon cu Beurre Rouge și cartof copt umplut cu somon afumat sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți scurt bazele de pizza în cuptor, cuptor cu microunde sau într-o tigaie uscată. Condimentează mascarpone și întinde-te pe baze.
Chiar înainte de servire, împrăștiați peste somon, ceapă roșie, mărar și capere, apoi macinați peste puțin piper negru. Puneți o scândură și tăiați-o în lungimi cu o roată de pizza sau foarfece.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rochioli Estate Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
![Rochioli Estate Chardonnay]()
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.