Pâine Mocha Java

Pâine Mocha Java
Pâinea Mocha Java ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 63 calorii. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de drojdie activă, ou, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Mocha Java, Mocha-Java Milkshake-Uri, și Mocha Java Chiller.

Instrucțiuni

1
Așezați ingredientele în tava mașinii de pâine în ordinea sugerată de producător. Selectați setarea pâinii albe. Începe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PâineMașină De Pâine
2
Pentru a coace pâinea în cuptor: selectați aluatul sau ciclul manual. Odată ce ciclul este complet, formați aluatul și puneți-l într-o tigaie unsă. Se lasă să crească într-un loc cald până la dublarea dimensiunii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Pâine PanPâine Pan
3
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 35 până la 45 de minute sau până când un termometru introdus în centrul pâinii citește 200 de grade F (95 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista