Pâine Germană Autentică (Bauernbrot)
Pâinea autentică germană (Bauernbrot) ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 842 calorii, 26g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare europeană. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 ore. Un amestec de apă caldă, zahăr, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare includ Bauernbrot (pâinea fermierului German), Covrigi Germani Autentici, și Salată Autentică Germană De Cartofi.
Instrucțiuni
Mai întâi, faceți aluatul de aluat. Zdrobiți drojdia într-un bol mare.
Bateti in 1 litru de apa calda si 2 linguri de zahar pana se dizolva. Apa ar trebui să fie doar puțin mai caldă decât temperatura corpului. Treceți treptat în 4 căni de făină, continuând să amestecați până când toate bucățile au dispărut. Acoperiți cu un prosop de vase și lăsați să stea 24 de ore la temperatura camerei.
După 24 de ore, amestecați bine, acoperiți și lăsați să stea încă 24 de ore. Va fi un aluat subțire, de culoare deschisă, care este apoi gata de utilizare.
Într-un castron mare, amestecați împreună făina de secară, 4 căni de făină universală, sare și zahăr.
Se amestecă în aluatul de aluat folosind o lingură de lemn, apoi se amestecă în 2 căni de apă caldă. Transfer aluatul într-un mixer cu suport greu pentru a amesteca primele câteva minute, apoi nu se poate descurca cu aluatul greu și încep să-mi folosesc mâinile întorcând aluatul pe o suprafață făinoasă. Un blat curat funcționează cel mai bine. Frământați aluatul, adăugând câteva linguri de apă la un moment dat dacă este prea rigid. Îndoiți aluatul, trageți-l în afară, orice puteți face pentru a-l frământa bine. Timpul total de frământare ar trebui să fie de 15 până la 20 de minute pentru a obține un aluat neted.
Așezați aluatul într-un castron mare, acoperiți și lăsați să crească până se dublează, 1 până la 2 ore.
Când aluatul a crescut, răzuiți-l din castron și înapoi pe o suprafață înmuiată. Frământați aproximativ 5 minute. Acest lucru este important pentru a activa glutenul. Formați în 1 sau 2 pâini lungi.
Așezați pe foi de copt și lăsați să crească aproximativ 1 oră sau până când degetul lasă o impresie atunci când împungeți ușor pâinea.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Coaceți pâinea aproximativ 45 de minute pentru 2 pâini, 1 1/2 ore dacă ați făcut o pâine mare. Nu vă faceți griji dacă crusta este întunecată. Pâinea va fi delicioasă și la fel și crusta. Se răcește complet înainte de tăiere. Întotdeauna îngheț jumătate.