Pâine Desprinsă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați pâinea. Această rețetă servește 12. O porție conține 233 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, făină de aur, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Lemony Pull-Apart pâine făcută simplu cu o mașină de pâine și o tigaie Bundt, Pâine de dovleac-pâine dulce și sărată, și Pâine Desprinsă.
Instrucțiuni
Pulverizați o tigaie de tort cu tub canelat de 12 căni sau o tigaie de tort angel food (tub) de 10 inci cu spray-ul de gătit. Într-un castron mare, amestecați 1 1/2 căni de făină, zahărul, sarea și drojdia până se amestecă bine.
Într-o cratiță de 1 litru, încălziți laptele și 1/4 cană de unt la foc mediu-mic, amestecând frecvent, până când este foarte cald și un termometru citit instant citește 49° la130.
Adăugați amestecul de lapte și oul în amestecul de făină. Bateți cu un mixer electric la viteză mică 1 minut, oprindu-vă frecvent pentru a răzui aluatul din partea și fundul vasului cu o spatulă de cauciuc, până când amestecul de făină este umezit. Bateți la viteză medie 3 minute, oprindu-vă frecvent pentru a răzui bolul. Cu o lingură de lemn, amestecați suficient din făina rămasă, câte 1 cană, până când aluatul este moale, lasă partea bolului și este ușor de manevrat (aluatul poate fi ușor lipicios).
Presărați ușor făina pe un blat sau o tăietură mare.
Așezați aluatul pe suprafața făinoasă. Frământați plierea aluatului spre dvs., apoi cu călcâiele mâinilor, împingând aluatul departe de dvs. cu o mișcare scurtă de balansare. Mutați aluatul un sfert de tură și repetați. Continuați să frământați aproximativ 5 minute, stropind suprafața cu mai multă făină dacă aluatul începe să se lipească, până când aluatul este neted și elastic.
Așezați 1/4 cană de unt într-un castron mic cu microunde; acoperiți cu un prosop de hârtie cu microunde. Cuptor cu microunde la maxim 30 până la 50 de secunde sau până la topire.
Formați aluatul în 24 de bile. Înmuiați fiecare bilă de aluat în untul topit.
Strat uniform în tigaie. Acoperiți vasul ușor cu folie de plastic; lăsați să crească într-un loc cald timp de 20 până la 30 de minute sau până când aluatul și-a dublat dimensiunea. Aluatul este gata dacă rămâne o indentare când apăsați vârful degetelor aproximativ 1/2 inch în aluat.
Îndepărtați folia de plastic.
Mutați suportul cuptorului într-o poziție joasă, astfel încât vârfurile tigăilor să fie în centrul cuptorului.
Încălziți cuptorul la 177°.
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până se rumenesc. Pâine rece în tigaie 2 minute.
Așezați o placă de servire rezistentă la căldură cu susul în jos pe tigaie; ținând placa și tigaia cu suporturi pentru oală, întoarceți placa și tigaia împreună, apoi scoateți tigaia.
Serviți pâinea în timp ce este caldă, trăgând-o cu 2 furculițe sau degetele.