Pâine de usturoi cu brânză

Pâine de usturoi cu brânză
Pâinea cu usturoi cu brânză necesită aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 267 de calorii, 11 g de proteine și 11 g de grăsimi. Această rețetă servește 4. Pentru 84 de cenți per porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână pâine fără pâine, unt, parmezan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Taste of Home. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 34%. Acest scor nu este atât de grozav. Încercați Cheesy Garlic Pull Apart Loaf, Cheesy Aperitive Loaf și Cheesy Sausage Loaf pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați pâinea pe lungime; puneți partea tăiată în sus pe o tavă de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
2
Întindeți unt pe suprafețele tăiate; stropiți cu jumătate din condimentul italian. Acoperiți cu brânzeturi și condimente italiene rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Coaceți la 350° timp de 20-25 de minute sau până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Tăiați pe lățime în 1 inch. bucăți.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista