Pâine de usturoi cu brânză

Pâine de usturoi cu brânză
Pâinea cu usturoi cu brânză necesită aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 267 de calorii, 11 g de proteine și 11 g de grăsimi. Această rețetă servește 4. Pentru 84 de cenți per porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână pâine fără pâine, unt, parmezan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Taste of Home. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 34%. Acest scor nu este atât de grozav. Încercați Cheesy Garlic Pull Apart Loaf, Cheesy Aperitive Loaf și Cheesy Sausage Loaf pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați pâinea pe lungime; puneți partea tăiată în sus pe o tavă de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
2
Întindeți unt pe suprafețele tăiate; stropiți cu jumătate din condimentul italian. Acoperiți cu brânzeturi și condimente italiene rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
3
Coaceți la 350° timp de 20-25 de minute sau până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Tăiați pe lățime în 1 inch. bucăți.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista