Smokey Chipotle Fleică
![Smokey Chipotle Fleică](https://static.fooddiez.ro/media/images/recipe/285164.webp?v=1708597674)
Smokey Chipotle fleică ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 266 calorii, 35g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Pentru $ 2.03 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de sos adobo din ardei chipotle, sare de țelină, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Această rețetă este plăcută de 89 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Rețete similare includ Smokey Chipotle Fleică, Sos De Grătar Smokey Chipotle, și Smokey Black Bean Chipotle Dip.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați o tigaie de pâine de 9x5 inci cu spray de gătit.
Bateți ouăle într-un bol mare de amestecare până se omogenizează, apoi bateți în 1/3 cană sos de grătar, usturoi, ardei iute, sos adobo, sare kosher, piper negru, sare de țelină, chimen și sos Worcestershire până se omogenizează uniform.
Se amestecă ceapa, fulgii de ovăz și carnea de vită măcinată cu mâinile până se omogenizează uniform. Împachetați amestecul în tigaia pregătită.
Ungeți partea superioară a pâinii de carne cu încă 2 linguri de sos de grătar.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când nu mai este roz în centru, aproximativ 1 oră. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 160 de grade F (70 de grade C).