Pâine de secară Suedeză II
Nevoie de un pâine vegetariană? Pâinea de secară Suedeză II ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 3 porții cu 2783 calorii, 64G de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.24 pe portie, această rețetă acoperă 57% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este tipică bucătăriei scandinave. Dacă aveți la îndemână miere, făină, semințe de chimen și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pâine De Secară Daneză, Terci Danez De Pâine De Secară (Unixtlebr Unixtd), și Pâine De Secară Suedeză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, dizolvați drojdia în apa caldă (110 grade F).
Lăsați să stea până la crem, aproximativ 10 minute.
Se toarnă apa fierbinte într-un bol mare de amestecare, se adaugă mierea, sarea, zahărul, coaja de portocală, semințele de caras și untul; se amestecă scurt.
Se lasă să se răcească până la călduță.
Combinați amestecul de drojdie cu amestecul de portocale de miere. Se amestecă făina de secară.
Se amestecă făina de pâine, 1/2 cană la un moment dat, până când aluatul se reunește. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați până la neted și suplu, aproximativ 8 minute. Ungeți ușor un bol mare de amestecare.
Așezați aluatul în castron și întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei. Se acoperă cu un prosop umed și se lasă să crească într-un loc cald până se dublează în volum, aproximativ 1 oră. Între timp, ungeți ușor trei tigăi de pâine de 9x5 inci.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și împărțiți-l în trei bucăți egale. Formați fiecare bucată într-o pâine și puneți-o în tigăi pregătite. Acoperiți cu o cârpă umedă și lăsați să crească până la dublarea volumului, aproximativ 40 de minute. Între timp, preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Coaceți la 350 de grade F (175 grade C) timp de 40 până la 50 de minute sau până când partea superioară a pâinilor este aurie și fundul sună gol când este atins.