Pâine De Prune De Dovlecei

Pâine De Prune De Dovlecei
Pâinea de prune de dovlecei este o lactate gratuite și vegetariene pâine. Această rețetă face 16 porții cu 180 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 97 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 25 de minute. Un amestec de praf de copt, făină, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 42%. Rețete similare sunt Saut Zucchini Cu Rosii De Prune, Pâine Cu Budincă De Prune, și Pâine Cu Prune De Banane.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Aliniați 2 tigăi de pâine cu hârtie pergament sau pulverizați cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
CuptorCuptor
2
Bateți dovleceii, uleiul, 1 cană de zahăr alb, zahărul brun, ouăle și extractul de vanilie împreună într-un bol până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Zahăr BrunZahăr Brun
Zahăr GranulatZahăr Granulat
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Combinați făina universală, făina integrală de grâu, bicarbonatul de sodiu, sarea, 1 linguriță de scorțișoară și praful de copt împreună într-un bol separat. Amestecați treptat amestecul de făină în amestecul de dovlecei până când aluatul este doar combinat; pliați în prune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Integrală De GrâuFăină Integrală De Grâu
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ScorțișoarăScorțișoară
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
PrunePrune
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
5
Se amestecă 1 lingură de zahăr alb și 1 linguriță de scorțișoară împreună într-un castron mic; se presară peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
ScorțișoarăScorțișoară
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 1 oră. Se răcește în tigăi timp de 10 minute înainte de a se îndepărta pentru a se răci complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții16
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista