Pâine De Prune De Dovlecei
Pâinea de prune de dovlecei este o lactate gratuite și vegetariene pâine. Această rețetă face 16 porții cu 180 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 97 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 25 de minute. Un amestec de praf de copt, făină, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 42%. Rețete similare sunt Saut Zucchini Cu Rosii De Prune, Pâine Cu Budincă De Prune, și Pâine Cu Prune De Banane.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Aliniați 2 tigăi de pâine cu hârtie pergament sau pulverizați cu spray de gătit.
Bateți dovleceii, uleiul, 1 cană de zahăr alb, zahărul brun, ouăle și extractul de vanilie împreună într-un bol până se amestecă bine.
Combinați făina universală, făina integrală de grâu, bicarbonatul de sodiu, sarea, 1 linguriță de scorțișoară și praful de copt împreună într-un bol separat. Amestecați treptat amestecul de făină în amestecul de dovlecei până când aluatul este doar combinat; pliați în prune.
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
Se amestecă 1 lingură de zahăr alb și 1 linguriță de scorțișoară împreună într-un castron mic; se presară peste aluat.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 1 oră. Se răcește în tigăi timp de 10 minute înainte de a se îndepărta pentru a se răci complet pe un suport de sârmă.