Pâine De Carne Cu Brânză
Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 215 calorii, 10g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 40 de minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 25 ar spune că a lovit locul. Un amestec de cârnați în vrac, sos de spaghete fără carne, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine De Carne Cu Brânză Elvețiană, Bacon & Brânză Pâine De Carne, și Pâine De Carne Umplută Cu Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați 1/2 cană sos de spaghete, ou, pesmet, usturoi și rozmarin. Zdrobiți carnea peste amestec și amestecați bine.
Apăsați jumătate într-un 8-in uns. x 4-in. Pâine pan.
Așezați două bucăți de brânză, una lângă alta, lângă un capăt al pâinii.
Tăiați bucata de brânză rămasă în jumătate; așezați una lângă alta pe capătul opus al pâinii. Se acoperă cu amestecul de carne rămas; apăsați ferm pentru a sigila.
Coaceți, neacoperit, la 350 de ore de la 1-1/4 la 1-1/2 ore sau până când carnea nu mai este roz și un termometru pentru carne citește 160 de ore; scurgeți.
Stropiți cu sosul de spaghete rămas; coaceți 10 minute mai mult.
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.