Pâine de banane a mamei cu chipsuri de ciocolată
Pâinea cu banane a mamei cu chipsuri de ciocolată ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 423 calorii. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, zahăr, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 26 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Pâine de banane cu chipsuri de ciocolată, Pâine De Banane Cu Chipsuri De Ciocolată Și Ghimbir, și Unt de arahide - pâine de banane cu chipsuri de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: 1 1/2 litru de sticlă Pâine pan
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Cerneti impreuna faina, bicarbonatul de sodiu si sarea intr-un bol mediu.
Amestecați împreună vanilia, ouăle și sucul de portocale într-o cană de măsurare sau un bol mic. Crema de zahăr și unt într-un castron mediu până la galben pal și pufos, aproximativ 5 minute.
Adăugați amestecul de ouă și bateți până la crem.
Se amestecă bananele până se omogenizează.
Se toarnă făina în 2 loturi în aluat și se amestecă la viteză mică până se încorporează. Amestecați chipsurile de ciocolată cu o lingură de lemn.
Se toarnă într-o tigaie unsă și se coace 1 oră, acoperind ușor cu folie dacă blatul devine prea maro. Se răcește, se scoate din tigaie și se taie.
Se servește praf cu zahărul cofetarilor.