Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați pâinea cu vârtej de Mozzarella-șuncă. Această rețetă servește 12 și costă 30 de cenți pe porție. O porție conține 154 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de făină, apă caldă, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Coacerea Pâinii: Pâine Cu Unt De Mere, Coacerea Pâinii: Pâine Cu Vârtej De Roșii-Pesto, și Puțin din tot ce se învârte pâine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se dizolvă 1 lingură de zahăr și drojdia în apă caldă într-un castron mare; lasa sa stea 5 minute. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Apă
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
Bol
2
Adăugați 1 lingură de zahăr, 1 1/2 căni de făină, lapte, unt și sare în amestecul de drojdie; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă. Frământați aluatul până când este neted și elastic (aproximativ 10 minute); adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Drojdie
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Combinați șunca, brânza, măslinele și piperul. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Măsline
Piper
șuncă
5
Descoperă aluatul. Puneți aluatul în jos; lăsați să se odihnească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Punch
6
Rulați într-un dreptunghi de 12 x 8 inci pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
7
Ungeți muștarul peste aluat, lăsând o margine de 1/2 inch în jurul marginilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar
Aluat
8
Întindeți amestecul de șuncă uniform peste aluat. Începând cu o latură lungă, rola de moda jeleu-rola; prindeți cusătură pentru a sigila (nu sigilați capetele de rola).
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Aluat
Jeleu
Rola
șuncă
9
Așezați, cu cusătura în jos, într-o tigaie de pâine de 8 inci acoperită cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
10
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Descoperă aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
12
Combinați albușul de ou și 1 lingură de apă; periați peste pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Apă
13
Se presară cu condimente italiene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Italiene
14
Coaceți la 375 timp de 30 de minute. Acoperiți ușor cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
15
Coaceți încă 10 minute sau până când pâinea sună goală când este bătută.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
16
Scoateți din tigaie; se răcește pe un suport de sârmă.