Hawaiian Banana Nut Pâine ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 409 calorii. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 356 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Un amestec de extract de vanillan, zahăr, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, care este solid. Rețete similare includ Pâine Cu Banane Hawaiene, Pâine Cu Nuci De Banane Hawaiene, și Pâine Cu Banane Hawaiene.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți două tigăi de pâine de 9x5 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Într-un bol mare de amestecare, combinați făina, sarea, bicarbonatul de sodiu, zahărul și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Bomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
3
Adăugați nucile, ouăle, uleiul, banana, ananasul, vanilia, nuca de cocos și cireșele; se amestecă doar până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Coacerea Buclelor De Ciocolată
Stropi în Formă De Inimă
Zahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Bețișoare Scurte De Scorțișoară
(carton Bloc)
Cireșe Confiate Suplimentare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
4
Turnați aluatul uniform în tigăile pregătite.
5
Coaceți la 350 de grade F (175 grade C) timp de 60 de minute sau până când un dinte introdus în centrul unei pâini iese curat. Se răcește în tigaie timp de 10 minute, apoi se scoate într-o grătar pentru a se răci complet.