Pâine cu drojdie de ceapă
Pâinea cu drojdie de ceapă ar putea fi doar pâinea pe care o cauți. Pentru 11 cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 2 g de grăsimi și un total de 121 de calorii . Doar câțiva oameni au făcut această rețetă și aș spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână scurtătură, sare, amestec de supă de ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor spectaculos de 28% , ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ pâine de toamnă cu drojdie de mere , pâine brună fără drojdie și pizza integrală fără drojdie cu usturoi prăjit, cartofi dulci și ceapă .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Adăugați laptele, zahărul, shorteningul, amestecul de supă, sarea și 3 căni de făină; bate pana se omogenizeaza. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Se intoarce pe o suprafata infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
Se pune într-un bol uns cu unsoare, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Loviți aluatul în jos. Se intoarce pe o suprafata usor infainata; împărțiți în jumătate. Modelați pâini.
Puneți în două unse de 8 inci. x 4 inchi. tigăi pentru pâine. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Coaceți la 375° timp de 20-25 de minute sau până când se rumenesc.
Scoateți din tigăi pe gratele de sârmă pentru a se răci.