Pâine cu ciocolată
Pâinea cu ciocolată durează aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru 1,18 USD per porție, primești o pâine care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9 g de proteine, 41 g de grăsimi și un total de 953 de calorii. Mergeți la magazin și cumpărați praf de copt, sare, margarină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 12 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Pâinea cu ciocolată, pâinea cu ciocolată și pâinea rapidă cu ciocolată sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade F). Ungeți numai partea de jos a unei tavi de 9 x 5 inci.
Într-un castron mare, cremă împreună untul și zahărul până devine ușor și pufos. Bateți ouăle pe rând, apoi amestecați zara.
Combinați făina, 1/2 cană de cacao, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; se amestecă în amestecul de zară până se umezește.
Amestecați 1/3 cană de nuci pecan.
Se toarnă în tava pregătită.
Coaceți timp de 55 până la 65 de minute în cuptorul preîncălzit, până când un scoț de lemn introdus lângă centru iese curat. Se răcește în tigaie timp de 15 minute înainte de a se scoate pe un grătar pentru a se răci complet.
Combinați margarina, 1/4 cană de cacao și laptele într-o cratiță la foc mediu. Gatiti, amestecand, pana se topeste si se omogenizeaza.
Se ia de pe foc si se amesteca cu vanilat si zaharul de cofetarie. Se amestecă restul de 1/2 cană nuci pecan.
Se întinde deasupra pâinii răcite.