Pâine cu ceapă de rozmarin cu Topping de brânză albastră

Pâine cu ceapă de rozmarin cu Topping de brânză albastră
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 191 calorii. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 37 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână sare kosher, zahăr, făină de pâine și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Caramelizat-Topping de ceapă, rozmarin și nuci de pin, Topping de friptură de brânză albastră sfărâmată de la Sensei, și Brânză albastră, pui și tigaie de conopidă cu slănină, nucă și topping de curmale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Călește ceapa feliată și usturoiul tocat în 1 lingură de unt la foc mediu. Gatiti-le pana se rumenesc si se caramelizeaza, aproximativ 8-10 minute. Se lasă să se răcească câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2
Se toarnă apă caldă într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Presărați drojdia deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si OreganoSos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si Oregano
4
Adăugați zahărul și uleiul de măsline, apoi amestecați ușor cu o furculiță până se combină. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
5
Combinați făina și sarea într-un castron separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
6
Adăugați la amestecul de făină ceapa și rozmarinul în ingrediente alternative, amestecând ușor până când aluatul este combinat. (Va fi lipicios!) Făină Generos o suprafață plană. Frământați aluatul de 15 până la 20 de ori, adăugând făină cu generozitate pentru a fi mai ușor de manevrat. (Păstrați-l lipicios, totuși!)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gât De PuiGât De Pui
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
7
Stropiți uleiul de măsline într-un castron separat, apoi adăugați bila de aluat, întorcându-vă pentru a acoperi. Acoperiți cu un prosop de ceai și puneți-l într-un loc cald timp de 1 1/2 până la 2 ore.Preîncălziți cuptorul la 400 de grade.Împărțiți aluatul în opt porții și formați fiecare într-o formă rotundă aspră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Așezați pe un covor de copt sau hârtie pergament, apoi acoperiți cu un prosop și lăsați să crească timp de 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie
9
Coaceți timp de 18 până la 20 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Ungeți cu unt la jumătatea coacerii time.To acoperiți cu brânză albastră, fie așezați brânza albastră sfărâmată pe rulouri complet coapte și lăsați-o să se înmoaie în mod natural, fie îndepărtați rulourile cu cinci minute de coacere rămase, acoperiți cu brânză și reveniți la cuptor pentru a termina coacerea și lăsați brânza să se topească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
11
Se servește cald sau la temperatura camerei. Divin!
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Revista