Pâine cu ceapă de rozmarin cu Topping de brânză albastră
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 191 calorii. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 37 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână sare kosher, zahăr, făină de pâine și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Caramelizat-Topping de ceapă, rozmarin și nuci de pin, Topping de friptură de brânză albastră sfărâmată de la Sensei, și Brânză albastră, pui și tigaie de conopidă cu slănină, nucă și topping de curmale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Călește ceapa feliată și usturoiul tocat în 1 lingură de unt la foc mediu. Gatiti-le pana se rumenesc si se caramelizeaza, aproximativ 8-10 minute. Se lasă să se răcească câteva minute.
Se toarnă apă caldă într-un castron.
Presărați drojdia deasupra.
Adăugați zahărul și uleiul de măsline, apoi amestecați ușor cu o furculiță până se combină. Pune deoparte.
Combinați făina și sarea într-un castron separat.
Adăugați la amestecul de făină ceapa și rozmarinul în ingrediente alternative, amestecând ușor până când aluatul este combinat. (Va fi lipicios!) Făină Generos o suprafață plană. Frământați aluatul de 15 până la 20 de ori, adăugând făină cu generozitate pentru a fi mai ușor de manevrat. (Păstrați-l lipicios, totuși!)
Stropiți uleiul de măsline într-un castron separat, apoi adăugați bila de aluat, întorcându-vă pentru a acoperi. Acoperiți cu un prosop de ceai și puneți-l într-un loc cald timp de 1 1/2 până la 2 ore.Preîncălziți cuptorul la 400 de grade.Împărțiți aluatul în opt porții și formați fiecare într-o formă rotundă aspră.
Așezați pe un covor de copt sau hârtie pergament, apoi acoperiți cu un prosop și lăsați să crească timp de 15 până la 20 de minute.
Coaceți timp de 18 până la 20 de minute sau până se rumenesc.
Ungeți cu unt la jumătatea coacerii time.To acoperiți cu brânză albastră, fie așezați brânza albastră sfărâmată pe rulouri complet coapte și lăsați-o să se înmoaie în mod natural, fie îndepărtați rulourile cu cinci minute de coacere rămase, acoperiți cu brânză și reveniți la cuptor pentru a termina coacerea și lăsați brânza să se topească.
Se servește cald sau la temperatura camerei. Divin!