Pâine Cu Banane Învârtită Cu Ciocolată-Alune
Nevoie de o mâncare vegetariană de dimineață? Pâinea cu banane învârtită cu ciocolată-alune ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 12 și costă 36 de cenți pe porție. O porție conține 283 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, făină, vanilie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Banana Pâine Ciocolată Fudge Swirled Cheesecakes, Pâine Cu Banane Cu Ciocolată-Alune, și Pâine Cu Banane Cu Alune Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F. Spray 9 tigaie de pâine de 5 inci cu spray de gătit.
În castron mediu, amestecați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea; pus deoparte.
Într-un castron mare, bateți untul și zahărul cu mixerul electric la viteză medie până se omogenizează bine.
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Adăugați banane, iaurt și vanilie; bate până se omogenizează.
Adăugați amestecul de făină; bateți la viteză mică doar până când făina este încorporată (nu amestecați prea mult).
Lingura de alune se întinde într-un castron mediu cu microunde. Cuptorul cu microunde neacoperit la înălțime aproximativ 15 secunde sau până se înmoaie. Se amestecă 1 cană din aluatul de pâine cu banane până se omogenizează bine. Puneți 1/3 din aluatul simplu de pâine cu banane în tigaie, deasupra cu jumătate din aluatul de alune; repetați straturile care se termină cu aluatul simplu de pâine cu banane deasupra. Introduceți cuțitul în aluat și rotiți ușor.
Coaceți 60 până la 70 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. După 45 de minute, verificați partea superioară a pâinii pentru rumenire. Dacă se rumeneste prea repede, acoperiți ușor cu folie pentru restul timpului de coacere. Se răcește 15 minute în tigaie; scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet.