Pâine cu banane III
Banana Pâine III necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 185 calorii. Această rețetă servește 15. Este adus la tine de Toțiretete. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de praf de copt, gălbenușuri de ou, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca o masă de dimineață. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 50%. Încercați pâine cu banane | cum se face pâine cu banane / pâine rapidă cu banane, pâine cu banane fără ouă , cum se face pâine cu banane vegane, și Pâine cu banane – puteți face pâine cu banane acasă, este ușor de făcut și are un gust minunat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de 9x13 inch.
Într-un castron mare, amestecați margarina și zahărul până se omogenizează.
Se amestecă în gălbenușuri. Amestecați făina și praful de copt alternativ cu laptele.
Într-un alt bol, bateți albușurile de ou până se dublează în volum. Îndoiți albușurile bătute în aluat.
Se întinde într-o tigaie unsă de 9 x 12 inch. Feliați bananele peste vârful aluatului. Într-un castron mic, amestecați împreună cele 2 linguri de zahăr și scorțișoară; presărați peste banane.
Coaceți la 350 de grade F (175 grade C) timp de 30 până la 35 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Se lasă să se răcească.