Pâine Autentică Mexicană De Porumb
Pâinea autentică mexicană de porumb ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de pâine. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 136g de proteine, 187g de grăsime, și un total de 5177 calorii. Această rețetă servește 1 și costă 9,54 USD pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Mergeți la magazin și ridicați lapte condensat, unt, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este spectaculos. Încercați Pâine Mexicană De Porumb, Pâine Umedă De Porumb Mexican, și Pâine De Porumb Mexicană Preferată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Ungeți și făinați un vas de copt de 2 litri.
Bateți laptele condensat îndulcit, zahărul, ouăle și extractul de vanilie într-un castron mare. Se amestecă porumbul întreg, porumbul în stil cremă și untul.
Bateți făina de porumb, făina, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron separat; amestecați amestecul de făină de porumb în amestecul de porumb.
Se toarnă aluatul în vasul de copt pregătit.
Coaceți până când o scobitoare introdusă în centrul pâinii de porumb iese curată, aproximativ 45 de minute.