Pâine Albă Crustă

Pâine Albă Crustă
Pâinea albă crustă necesită aproximativ 2 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 196 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați apă, făină de pâine, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Fasole Albă Uriașă Crustă Și Cremoasă Cu Verdeață, Pâine Franceză Crustă, și Pâine Cu Brânză Crustă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un vas mic de amestecare, dizolvați drojdia și zahărul în apa caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
2
Lăsați să stea până devine cremos, aproximativ 10 minute.
3
Într-un bol mare de amestecare, combinați amestecul de drojdie cu laptele, untul sau margarina, 4 căni de făină și sarea; se amestecă până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
4
Adăugați făina rămasă, 1/2 cană odată, amestecând bine după fiecare adăugare. Când aluatul s-a tras împreună, întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată și frământați până când este neted și suplu, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Ungeți ușor un vas mare de amestecare, așezați aluatul în vas și întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei. Acoperiți cu o cârpă umedă și puneți-o într-un loc cald pentru a crește până la dublarea volumului, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
6
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Dezumflați aluatul și întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată. Împărțiți aluatul în două bucăți egale și formați în pâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
8
Așezați pâinile în două tigăi de pâine ușor unse de 9x5 inch. Acoperiți pâinile cu o cârpă umedă și lăsați să crească până la dublarea volumului, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
9
Aburiți pâinile cu apă și coaceți la cuptorul de 400 de grade F (200 de grade C) timp de 20 până la 30 de minute sau până când pâinile se rumenesc și fundul unei pâini sună gol când este atins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții16
Scor De Sănătate5
Revista