Pulpe de pui crocante cu paste și Pesto
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coapsele crocante de pui cu Pastan și Pesto. Această rețetă face 6 porții cu 1107 calorii, 61G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $ 8.06 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți piper, piele, boia de ardei și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pulpe De Pui Crocante, Pulpe de pui cu piele crocantă, și Pulpe De Pui Fierte Crocante.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Presărați puiul cu sare, piper și boia.
Încălziți uleiul într-o tigaie din fontă de 12 inci la foc mare până când uleiul începe să fumeze.
Așezați puiul în tigaie, cu pielea în jos; reduceți căldura la mediu-mare și gătiți 15 minute.
Transferați puiul pe o farfurie; aruncați picăturile.
Pregătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului. Aruncați cu bulion de pui și 3 linguri. Pesto De Rucola.
Adăugați amestecul de paste în tigaie.
Așezați puiul, cu pielea în sus, pe paste.
Coaceți la 400 timp de 25 până la 30 de minute. Dollop cu Pesto suplimentar de rucola.
Măsline și Caperberries: omiteți pastele, bulionul și pesto-ul. Pregătiți-vă conform instrucțiunilor prin pas
Tăiați 1 lămâie în rondele groase de 1/4 inch. Se amestecă împreună 1 cană de măsline spaniole mari, 1 cană de caperberries mari cu tulpini, 1/4 cană de migdale tocate grosier și 1/4 cană de vin alb uscat în tigaie; adăugați felii de lămâie.
Așezați puiul, cu pielea în sus, în tigaie.
Coaceți conform instrucțiunilor.
Poblanos și ceapă: omiteți pastele, bulionul de pui și pesto. Pregătiți rețeta conform instrucțiunilor prin pas
Așezați 3 ardei mari poblano, însămânțați și tocați și 1/2 ceapă albă mare, tocată, în tigaie.
Așezați puiul, cu pielea în sus, în tigaie.
Coaceți conform instrucțiunilor.
Scoateți din cuptor și acoperiți cu 1/4 cană de coriandru proaspăt tocat și 1/4 cană queso blanco sfărâmat.
Cartofi și rozmarin: omiteți pastele, bulionul de pui și pesto. Pregătiți rețeta conform instrucțiunilor prin pas
Loc 2 lb. cartofi mici, tăiați în bucăți groase de 1/2 inch, într-un singur strat în tigaie și presărați cu 1 lingură. rozmarin proaspăt tocat și 1/4 linguriță. sare.
Așezați puiul, cu pielea în sus, în tigaie și presărați cu 1/4 linguriță. rozmarin proaspăt tocat.
Coaceți conform instrucțiunilor.