Pulpa de miel friptă cu rozmarin

Pulpa de miel friptă cu rozmarin
Pulpa de miel friptă cu rozmarin este un fel principal care servește 8. O porție conține 314 calorii, 37 g de proteine și 17 g de grăsime. Pentru 3,23 USD per porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară. Un amestec de rozmarin, piper, ceapă și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 77%. Acest scor este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și pulpă de miel friptă cu rozmarin, pulpă de miel friptă cu rozmarin-muștar și pulpă de miel friptă cu rozmarin și usturoi.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Combinați uleiul, rozmarinul, ceapa, usturoiul, sare și piper; frecați peste miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Subţire-Subţire-
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Puneți partea grasă în sus pe un grătar într-o tavă de prăjire mică.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Coaceți, neacoperit, 2 până la 2-1/2 ore sau până când carnea ajunge la starea de fierbere dorită (pentru mediu-rar, un termometru ar trebui să indice 145°; mediu, 160°; bine făcută, 170°), ungeți ocazional cu sucuri din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Lăsați să stea 15 minute înainte de a tăia felii.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate45
Revista