Pulpa de miel friptă cu rozmarin

Pulpa de miel friptă cu rozmarin
Pulpa de miel friptă cu rozmarin este un fel principal care servește 8. O porție conține 314 calorii, 37 g de proteine și 17 g de grăsime. Pentru 3,23 USD per porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară. Un amestec de rozmarin, piper, ceapă și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 77%. Acest scor este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și pulpă de miel friptă cu rozmarin, pulpă de miel friptă cu rozmarin-muștar și pulpă de miel friptă cu rozmarin și usturoi.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325°.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Combinați uleiul, rozmarinul, ceapa, usturoiul, sare și piper; frecați peste miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Puneți partea grasă în sus pe un grătar într-o tavă de prăjire mică.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Coaceți, neacoperit, 2 până la 2-1/2 ore sau până când carnea ajunge la starea de fierbere dorită (pentru mediu-rar, un termometru ar trebui să indice 145°; mediu, 160°; bine făcută, 170°), ungeți ocazional cu sucuri din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Lăsați să stea 15 minute înainte de a tăia felii.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate45
Revista