Pullman Loaf

Pullman Loaf
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Pullman Loaf. Această rețetă face 8 porții cu 278 calorii, 9g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de drojdie instant, făină de grâu, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cutie De Rețetă Pullman Loaf, Ouă pocate, spanac ofilit și pâine prăjită Pullman cu slănină, ceapă și gem de roșii, și Ackee și cod Stewart Loaf (Ackee-Saltfish-codfish-Bacalao Loaf) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În vasul mixerului standului, combinați apa, făina de semolă, mierea, drojdia și făina de pâine. Se amestecă pentru a combina. Acoperiți și lăsați deoparte 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De GrâuFăină De Grâu
Făină De PâineFăină De Pâine
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați făina albă de grâu, sarea și untul și frământați cu atașamentul cârligului de aluat al mixerului de suport până când aluatul este neted și elastic. Făinați ușor suprafața de lucru și frământați cu mâna scurt, apoi formați aluatul într-o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
3
Stropiți cu ulei de măsline și readuceți-l în castron. Se acoperă cu folie de plastic și se lasă deoparte timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. întoarceți aluatul și frământați-l scurt pentru a elimina bulele mari. Formați - l într-un buștean lung de aproximativ 13 inci-pentru a se potrivi în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Așezați buștenul în tigaie, cu cusătura în jos.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Puneți capacul pe tigaie și lăsați-l deoparte până când aluatul a crescut la aproximativ un centimetru de partea superioară a tigaiei - aproximativ 40 de minute (dar poate doriți să verificați la 30 de minute, pentru orice eventualitate)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Coaceți la 350 de grade până când pâinea se rumeneste, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Scoateți pâinea din tigaie și lăsați-o să se răcească complet pe un suport înainte de a o felia.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista