Pullman Loaf
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Pullman Loaf. Această rețetă face 8 porții cu 278 calorii, 9g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de drojdie instant, făină de grâu, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cutie De Rețetă Pullman Loaf, Ouă pocate, spanac ofilit și pâine prăjită Pullman cu slănină, ceapă și gem de roșii, și Ackee și cod Stewart Loaf (Ackee-Saltfish-codfish-Bacalao Loaf) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În vasul mixerului standului, combinați apa, făina de semolă, mierea, drojdia și făina de pâine. Se amestecă pentru a combina. Acoperiți și lăsați deoparte 20 de minute.
Adăugați făina albă de grâu, sarea și untul și frământați cu atașamentul cârligului de aluat al mixerului de suport până când aluatul este neted și elastic. Făinați ușor suprafața de lucru și frământați cu mâna scurt, apoi formați aluatul într-o bilă.
Stropiți cu ulei de măsline și readuceți-l în castron. Se acoperă cu folie de plastic și se lasă deoparte timp de 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. întoarceți aluatul și frământați-l scurt pentru a elimina bulele mari. Formați - l într-un buștean lung de aproximativ 13 inci-pentru a se potrivi în tigaie.
Așezați buștenul în tigaie, cu cusătura în jos.
Puneți capacul pe tigaie și lăsați-l deoparte până când aluatul a crescut la aproximativ un centimetru de partea superioară a tigaiei - aproximativ 40 de minute (dar poate doriți să verificați la 30 de minute, pentru orice eventualitate)
Coaceți la 350 de grade până când pâinea se rumeneste, aproximativ 40 de minute.
Scoateți pâinea din tigaie și lăsați-o să se răcească complet pe un suport înainte de a o felia.