Puiul la grătar al Domnului Floyd
Rețeta de pui la grătar a Domnului Floyd ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 45 minute. O porție conține 121 calorii, 8g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, sos fierbinte, muștar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Divinitatea doamnei Floyd, Coaste clasice de porc la grătar cu sos de grătar cu slănină afumată, și Copane de pui cu usturoi cu miere (tobe de pui la grătar) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pumnul 7 ingrediente intr-o cratita mare la foc mediu, amestecand ocazional, 15 minute sau pana cand amestecul este bine incalzit.
Rezervați 1 cană sos de grătar pentru a servi cu pui.
Înmuiați puiul în sosul rămas și puneți-l pe grătar.
Pui la grătar conform instrucțiunilor de mai jos, ungând la fiecare 30 de minute scufundând în sos și revenind la grătar (nu înmuiați puiul în ultimele 5 minute de gătit).
Așezați puiul gătit în 1 cană de sos rezervat (nu marinată) și acoperiți pentru a se menține cald până la servire.
Așezați 2 căni de hickory, mesquite sau alte așchii de lemn în centrul unui pătrat mare de folie de aluminiu rezistentă; pliați într-un dreptunghi și sigilați. Faceți găuri în partea de sus a pachetului. Preîncălziți o parte a grătarului, lăsând centrul gol, timp de 20 de minute.
Așezați pachetul pe grătarul de gătit peste partea neluminată. Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, 2 ore și 15 minute sau până la gata (170). Ungeti ca regia.
Gătit Direct: Preîncălziți grătarul la foc mic, sub 300, timp de 20 de minute.
Așezați puiul, cu pielea în sus, pe grătarul de gătit. Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, la foc mic 1 oră și 15 minute sau până când este gata. (Nu transforma pui.) Ungeti ca regia.
Gătit Indirect: înmuiați 2 căni de așchii de lemn de hickory în apă rece timp de 30 de minute; scurgere. (Așchii de lemn pentru grătarul cu gaz nu sunt înmuiați în apă, deoarece sunt înveliți în folie și așezați pe grătarul de gătit.) Pregătiți focul îngrămădind cărbune pe fiecare parte a grătarului, lăsând centrul gol.
Lăsați cărbunele să ardă timp de 30 de minute sau până când flăcările dispar și cărbunii devin albi.
Presărați așchii peste cărbuni fierbinți. Aranjați puiul, cu pielea în sus, pe grătarul de gătit în centrul grătarului (nu direct peste cărbuni). Gatiti acoperit cu capac de gratar, timp de 50 de minute pana la 1 ora sau pana cand este gata. (Nu transforma pui.) Ungeti ca regia.
Notă: pentru aceste metode, preferăm să folosim un pui întreg de pui de 3 kilograme tăiat în sferturi, care tind să gătească mai uniform. Dacă folosiți bucăți de pui, îndepărtați tocanele și aripile de pe grătar puțin mai devreme pentru a nu le arde.