Puiul la grătar al Domnului Floyd

Puiul la grătar al Domnului Floyd
Rețeta de pui la grătar a Domnului Floyd ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 45 minute. O porție conține 121 calorii, 8g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, sos fierbinte, muștar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Divinitatea doamnei Floyd, Coaste clasice de porc la grătar cu sos de grătar cu slănină afumată, și Copane de pui cu usturoi cu miere (tobe de pui la grătar) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti pumnul 7 ingrediente intr-o cratita mare la foc mediu, amestecand ocazional, 15 minute sau pana cand amestecul este bine incalzit.
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Rezervați 1 cană sos de grătar pentru a servi cu pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa VerdeArdei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Înmuiați puiul în sosul rămas și puneți-l pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Pui la grătar conform instrucțiunilor de mai jos, ungând la fiecare 30 de minute scufundând în sos și revenind la grătar (nu înmuiați puiul în ultimele 5 minute de gătit).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Așezați puiul gătit în 1 cană de sos rezervat (nu marinată) și acoperiți pentru a se menține cald până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui FiertPui Fiert
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1
Așezați 2 căni de hickory, mesquite sau alte așchii de lemn în centrul unui pătrat mare de folie de aluminiu rezistentă; pliați într-un dreptunghi și sigilați. Faceți găuri în partea de sus a pachetului. Preîncălziți o parte a grătarului, lăsând centrul gol, timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Așezați pachetul pe grătarul de gătit peste partea neluminată. Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, 2 ore și 15 minute sau până la gata (170). Ungeti ca regia.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Gătit Direct: Preîncălziți grătarul la foc mic, sub 300, timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Așezați puiul, cu pielea în sus, pe grătarul de gătit. Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, la foc mic 1 oră și 15 minute sau până când este gata. (Nu transforma pui.) Ungeti ca regia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
1
Gătit Indirect: înmuiați 2 căni de așchii de lemn de hickory în apă rece timp de 30 de minute; scurgere. (Așchii de lemn pentru grătarul cu gaz nu sunt înmuiați în apă, deoarece sunt înveliți în folie și așezați pe grătarul de gătit.) Pregătiți focul îngrămădind cărbune pe fiecare parte a grătarului, lăsând centrul gol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
2
Lăsați cărbunele să ardă timp de 30 de minute sau până când flăcările dispar și cărbunii devin albi.
3
Presărați așchii peste cărbuni fierbinți. Aranjați puiul, cu pielea în sus, pe grătarul de gătit în centrul grătarului (nu direct peste cărbuni). Gatiti acoperit cu capac de gratar, timp de 50 de minute pana la 1 ora sau pana cand este gata. (Nu transforma pui.) Ungeti ca regia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Notă: pentru aceste metode, preferăm să folosim un pui întreg de pui de 3 kilograme tăiat în sferturi, care tind să gătească mai uniform. Dacă folosiți bucăți de pui, îndepărtați tocanele și aripile de pe grătar puțin mai devreme pentru a nu le arde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Copane De PuiCopane De Pui
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Grătar în meniu? Încercați să împerecheați cu vinul Zinfandel și rosul. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Ați putea încerca compania de vinuri prizonier Saldo Zinfandel (jumătate de sticlă). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Compania de vinuri prizonier Saldo Zinfandel (jumătate de sticlă)
Compania de vinuri prizonier Saldo Zinfandel (jumătate de sticlă)
Culoare rubin închis cu arome îndrăznețe de lemn dulce negru, piper negru, cireșe și condimente de copt. Intrarea este bogată, plină și sclipitoare. Gustul este delicios și neted, cu o notă de ciocolată. Finisajul este voluptuos cu taninuri moi, catifelate.Amestec: 85% Zinfandel; 15% amestec de Petite Sirah și Syrah
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista