Puiul aviatorului Anderson

Puiul aviatorului Anderson
Puiul lui Airman Anderson ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 798 calorii. Pentru $ 3.36 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 7 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare și piper, piper cayenne, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până suc de portocale ai putea urma acest curs principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 74%. Rețete similare includ Aripile de pui din Caraibe ale lui Sunny Anderson, Sunny Anderson ' s Easy Grilled Honey-pui dijon, și Morcovi Anderson.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare cu fund greu, turnați suficient ulei pentru a umple oala aproximativ o treime din drum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Se încălzește la foc mediu până când un termometru de prăjit adânc introdus în ulei atinge 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
3
Aliniați o tavă de foi cu un suport de răcire cu sârmă. Feliați puiul în bucăți de 2 inci. Într-un castron mare, amestecați ouăle, cayenne, sare și piper negru după gust. Într-o pungă de hârtie, agitați împreună sare, piper, făină și amidon de porumb. Înmuiați puiul în loturi, mai întâi în amestec de ouă, apoi în amestecul de făină și agitați pentru a acoperi. Așezați-vă pe un suport de sârmă și lăsați să stea 10 minute. În timp ce puiul se odihnește, pregătiți sosul. Într-o tigaie mare cu fața dreaptă, combinați coaja de portocală, sucul de portocale, zahărul brun, untul, fulgii de ardei iute și sosul Worcestershire. Se amestecă, se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe până se îngroașă, 5 până la 8 minute. Puneți cu grijă puiul în ulei fierbinte și prăjiți până la auriu și crocant, 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Se transferă în tigaia cu sosul și se aruncă până se acoperă uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Scoateți pe un platou de servire și serviți pe orez furtunos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
6
Într-o cratiță medie, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
7
Se adaugă usturoiul și orezul și se sotează 4 minute, amestecând, astfel încât orezul să se prăjească și usturoiul să se gătească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
8
Adăugați bulionul de pui în amestecul de orez, aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la foc mic. Acoperiți și gătiți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
9
Scoateți de pe foc și lăsați să stea acoperit încă 5 minute. Se amestecă arahidele, ceapa și sarea și piperul, după gust. Orezul poate fi făcut cu 1 zi înainte, apoi încălzit și combinat cu alte ingrediente înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Usturoi OpăritUsturoi Opărit
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista