Pui și piersici
Această rețetă face 4 porții cu 350 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Dacă $1.52 pe portie falls în bugetul dvs., pui și piersici ar putea fi o uimitoare fără gluten rețetă pentru a încerca. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare și piper, piersici, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Puppy Bellies & Peaches {clatite cu unt brun cu piersici glazurate}, Piersici la grătar + piersici și înghețată, și Pui cu piersici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți o tigaie medie cu untul la foc mediu.
Adăugați piersicile și sucul de 1/2 lămâie și gătiți până când sunt fragede și ușor aurii, 10 minute. Opriți căldura.
În timp ce piersicile se gătesc, încălziți 1 lingură de ulei de măsline extravirgin, o întoarcere a tigaiei, într-o tigaie mare la foc mediu-mare până la mare.
Tăiați pieptul de pui în jumătate în centrul fiecărui sân pentru a face 4 porții egale.
Adăugați pieptul de pui și coapsele în tigaie și condimentați cu sare și piper, după gust. Gatiti pana cand puiul este fiert, aproximativ 12 minute, apoi scoateti-l pe o farfurie si acoperiti-l cu folie.
Stropiți tigaia cu uleiul de măsline extravirgin rămas, o jumătate de tură din tigaie.
Adăugați ceapa tocată și ghimbirul și gătiți timp de 1 până la 2 minute. Se amestecă stocul, conservele, sosul fierbinte și sosul Worcestershire și se condimentează cu piper negru, după gust. Gatiti la foc mediu cateva minute pentru a se ingrosa. Aranjați puiul și piersicile pe un platou și tocați cu sos de piersici. Porțiunile sunt 1 bucată de carne ușoară și 1 coapsă de persoană.